It works!

10. april 2015

Egenpleie / It Works / Trening

 

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Jeg har nå snart vært It works forhandler i 1 år, og kan virkelig gå god for disse produktene. Hele serien er 100% økologisk og parabenfri, og er basert på urter og botaniske ingredisener. It works åpnet i Norge 1.juni 2014, men har eksistert siden 2001 i Florida.

It works er best kjent for sin unike body wrap, og har utviklet hovedpatenten som er basert på urter. Før var body wrappen kun en behandling å få på store cruisebåter, og kostet flere tusen  kroner. Etterhvert så kjøpte It works opp rettighetene!

Hva er It works body wraps?  Det er et urtebaser klede man kan sette på ulike “problemområder” som mage, lår, sete, legger, armer og hals. Urtekledet(wrappen) skal sitte på i 45 min(max 8 timer), deretter skal det gå 72 timer til neste behandling. De neste 72 timer skjer det progressive resultater, og en skal drikke 2-3 liter når en behandler. Dette er pga avfallstoffer som skal forløses. It works body wrap stimulerer til: lymfedrenasje, lipolyse(bryter ned fettet i dine fettcelller) og mikrosirkulasjon. Wrappen kan klippes opp etter hvor den skal brukes!

Hva gjør body wrappen for meg? Jo, den strammer, former og toner områder som er vanskelig å trene bort. Body wrappen er et supplement til fysisk aktivitet og kosthold, og er ikke et slankeprodukt- men en figuroppstrammende supplement.

Er det bare overvektige som har effekt av body wrappen? Langt i fra, vi har fitnessutøvere damer/menn og postgravide damer som bruker wrappen. Pluss den er fantastisk for dem som sliter med cellulitter.

Er resultatene varige? Ja, så lenge en lever sunt og ikke inntar flere kcal en hva en forbruker slik som ellers skjer når vi legger på oss.

Hvor fort ser jeg resultater? Det er individuelt, da vi mennesker er utstyrt med forskjellige antall fettceller, og noen har fett som er mer kompakt. Og da trenger wrapppen litt lenger tid! 9/10 får synlige resultater(ved før og etterbilde) etter sin første wrap, men noen trenger 5-8 wraps før en merker forskjell. Body wrappen er ikke væsketap, men fettceller som skrumper inn (Lipolyse).

Hvordan kan jeg bli kunde, og når får jeg pakken? Du kan handle via nettbutikken min, og bli medlem i våre lojale kundeklubb. Det vil si at du binder deg som kunde i 3 mnd, men igjen får du over 40% rabatt på alle produktene til It works. It works har bindingstid fordi at vi ser at de fleste bruker 2-4 pakker med wraps før de får ønsket resultat. I hver body wrap pakke er der 4 wraps. Vi sier at en pakke med 4 wraps er én behandlig, og 8 wraps 2 behandlinger osv osv. Etter du har bestilt via nettbutikken min så har du pakken på døren inne 7 dager- enkelt og greit! I vår lojale kundeklubb har vi noe som kalles perkpoints, dvs at av alle kjøp som kunde får du tilbakebetalt 10% iform av produkter.  1 perkpoint er 1$

Fra 1.mai kommer It works produktene i norske kroner, nå er de i US dollar.

Fører It works andre produkter? Ja, vi er et bredt sortiment som hudpleieprodukter, greens(ikke for salg i Norge-enda) peeling, bodylotion, Energy drikk(ikke for salg enda i Norge) øyekrem og facial wraps.

Bestill i dag? www.lisettesbodywraps.no

Linken finner du oppe på bloggen også.

Maile meg? lisettesbodywraps@outlook.com

 

By Lisette

 

 

4 kommentarer til “It works!

 1. tinyurl.com

  My developer is trying to persuade me to move to .net
  from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on a variety of websites for about a year and
  am anxious about switching to another platform.
  I have heard great things about blogengine.net.
  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any help would be really appreciated!

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  Good day very nice blog!! Guy .. Excellent .. Superb ..
  I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally?
  I’m happy to find a lot of helpful info right here in the put up, we’d like work out extra strategies
  on this regard, thanks for sharing. . . . .
  .

  Svar
 3. ps4 games

  Awesome blog! Do you have any tips for aspiring writers?
  I’m planning to start my own website soon but I’m a little
  lost on everything. Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many
  choices out there that I’m totally overwhelmed ..
  Any suggestions? Appreciate it!

  Svar
 4. quest bars cheap

  Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have
  any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while
  but I never seem to get there! Appreciate it

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.