IT WORKS!

18. juni 2014

Body Wraps / It Works

Jeg har alltid vært kritisk til produkter som lover det ene og andre, men har lagt min tvil til side og prøvet et nytt produkt i Norge som heter- It works! It works wrap er et urtebasert klede du legger på eventuelle problemområder som lår, sete, armer, ansikt og mage for å fjerne cellulitter, stramme opp kroppen og jevne ut huden. Hele behandligen var veldig enkel, man wrapper på kledet på ønskelig område, har det på 45 min og gjentar behandlingen etter 72 timer. Man må drikke masse vann når man behandler, men det er jo viktig uansett tenker jeg. Jeg lagt mitt første klede og merker litt forskjell på hud allerede og i cm rundt magen. Kledet gav en herlig kjølig følelse og huden var fløyelsmyk etterpå. Vil du lese mer om produktet og hvordan det fungerer så trykk HER. Skal holde dere oppdatert hvordan wrappingen går. Skal i alt prøve 4 urtekleder. 
 
 
 
 Tok selv kontakt med selger Hege angående dette produktet, da jeg tilfeldigvis bumpet bort i siden på instagram. 


It`s a wrap!


Lisette

En kommentar til “IT WORKS!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.