It works!

13. august 2014

Body Wraps / It Works

Som sykepleier og treningsinstruktør så er jeg overrasket over produktene til It works! Var en superskeptiker før jeg startet opp med body wrapsene, men bildene lyver ikke og de er av MEG!
It works! body wraps er et urtebasert klede(parabenfri) du legger over problemområder som mage, lår, hals, legger, armer og sete. Wraps er supre for cellulitter også.Body Wraps aktiverer en rekke prosesser som gjør det lettere for kroppen å forbrenne fett.

Den første prosessen kalles lymfedrenasje. Denne prosessen er også kjent innen spesielle massasjeteknikker. Det som skjer er at lymfedrenasjeprosessen, initierer væske (lymfe) i fettcellene, slik at fettcellene kan bevege seg fritt og transporterer dine fettsyrer og giftstoffer ut av kroppen din som avfall. Disse væskene inneholder giftstoffer og urenheter som kroppen har lagret fra bearbeidet mat vi spiser og fra luften vi puster. Det å miste disse væskene, gjør at du mister centimeter umiddelbart. 

Den andre prosessen kalles lipolyse. Dette er den største prosessen som settes i gang av Body Wraps. De fleste urtekurer og innpakninger som du finner på markedet og på internett, har ikke evnen til å stimulere lipolyse. Kjennetegnet med liplyse er ekte vekttap – og skjer bare med dette patenterte Body Wraps produktet. Lipolyse er nedbryting av fett som er lagret i fettcellene! Ved å bryte ned dette fettet, stimulere til lymfedrenasje og økt sirkulasjon, blir fettsyrer ført ut av kroppen din som avfall.

Den tredje prosessen kalles mikrosirkulasjonen. Dette er i utgangspunktet blodstrøm gjennom de minste kapillærene. Den aktive tilstanden i denne prosessen er avgjørende for vekttapet som Body Wraps bidrar til. Mikrosirkulasjonsprosessen gjør det mulig å gå ned i vekt. Fettcellene blir oppslukt  av kapillærer i blodet. For  at dine fettceller skal klare å avvise de riktige avfall og giftstoffer fra kroppen din,  så må kapillærene bli stimulert til å sirkulere blodet på riktig måte.

Hvis du er ute etter ekte slankende body wraps, vil jeg anbefale: It Works! Body Wraps.


Bildet nedenfor er meg før jeg startet opp med behandlingen og etter 7 wraps. Jeg er fortsatt i gang med wrapping.

Her har jeg på den deilige “Demi Moore” ansiktswrappen som gir ny glød til huden med sine botaniske ingredienser. Den retter også ut fine linjer. Samme pris som body wraps pr.pakke finnes det 4 ansikts wraps.
Vårt lojalekundeprogram gir deg over 40% rabatt pr.produkt om du binder deg i 3 mnd til å motta produkter fra It works! Du har ditt eget brukernavn og passord, og kan forandre pakkene dine underveis.
Her har kunden brukt 12 wraps for innsiden av lår.
Dette bildet er av min kunde etter bare 4 wraps på magen!
Har lovet dere som følger meg at denne bloggen ikke skal brukes til for mye It works! innlegg, men jeg blir Sååååååå ENGASJERT over produktene at jeg må vise dere noe som kan hjelpe deg å stramme opp “den magen” og “de lårene”. Body wraps er IKKE et slankemiddel, men et SUPPLEMENT til godt/variert kosthold og bevegelse. ca 80% er kosthold og 20% trening, og det er en tankevekker. Resultatene er varige, men fettceller kan reversere seg om man spiser usunt og inaktivitet.
 
Kontakt meg gjerne på mail for mer info: lisettesbodywraps@outlook.com
 
Vil du registrere deg som distributør trenger jeg deg på mitt TEAM!!! Jeg hjelper deg i gang og på veien. Jobber selv deltid som distributør, og stortrives i jobben. Body wraps hjelper deg til å leve sunt, og man får ikke lyst å ha hånden i chipsskåla når man wrapper- enkelt og greit! Ta kontakt om du vil tjene litt ekstra ved siden av den daglige jobben din. It works! er helt nytt på markedet, og ALLE vil ha det!
 
Vil du handle og registrer deg som lojal kunde?
 
www.lisettechristine.myitworks. com (skriv nettadressen sammenhengende)
 
 
Lisette

4 kommentarer til “It works!

 1. tinyurl.com

  That is very interesting, You’re an overly professional blogger.
  I’ve joined your feed and stay up for in the hunt for extra of your wonderful post.
  Also, I have shared your site in my social networks

  Svar
 2. quest bars cheap

  I was more than happy to discover this website. I wanted to thank
  you for ones time for this fantastic read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you book marked to look at new stuff
  in your website.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.