IT MAKES ME WONDER

1. april 2013

Ukategorisert

Har ofte tenkt over hvordan bloggverden “fungerer”, og det er ganske rart i grunnen at vi føler kanskje at vi kjenner personen bak bloggen. Men gjør vi i grunnen det? Noen ganger stemmer bildet ganske godt, da bloggeren kanskje deler private “hemmeligheter” eller viser mye av personligheten sin via hvordan bloggeren skriver. Jeg er over gjennomsnittet opptatt av disse temaene, og bloggisfæren florerer av ulike mennesker med ulike formål med bloggen deres. Som interiørblogger er vi opptatt av trender, fargepaletter og det estetiske. Vi blottlegger hjemmene våre og viser frem et bilde som kanskje ikke alltid stemmer. Det har vi jo sett på dem som har delt bilder bak kulissene…men selv mener jeg at dette ikke spiller noen rolle. Jeg er egentlig ikke interessert i og se bilder av rotete hjem, men ser jo det morsomme bak det. For slik er det her hjemme også- Tross alt! Men når vi surfer på nettet og leser ulike blogger blir jeg inspirert av det vakre, det gjør jeg…det er et pust bort i fra rot og mas i hverdagen. Og jeg elsker det. Hva får oss til og komentere på innlegg? Er det fordi vi får dårlig samvittighet for at vi ikke responderer på alle besøkene? eller komenterer vi kun på det vi liker og se/lese? Hos meg er det en ærlig sak…begge deler. Jeg besøker blogger som inspirerer eller skriver godt. En god mellomting det der…kvaliteten på bildene er ofte avgjørende, men slett ikke alltid. Jeg leser flere blogger som skriver fengende og som gir psykisk innput om du kan kalle det. Jeg tenker også at bloggeren som lager innleggende trenger tilbakemeldinger for og fortsette, dette er jo drivkraften ikke sant? Men ser at flere toppbloggere ikke alltid er dem som har flest komentarer, men har kanskje høye statistikker fordi om.  kanskje det som betyr noe. Hva får deg til og komentere hos ulike bloggere? Noe som får meg til og bli inspirert hos kanskje de kjente bloggerene er fotokunsten, hvordan dem komponerer en styling og lager selve innlegget. Jeg blir fasinert over oppbyggingen av bloggen, og kunnskaper hos bloggeren. Bildene taler ofte for seg, da er det ikke alltid nødvendig med for mye tektst. Hadde vært morsomt og høre hva dere tenker også her.

Makes me wonder

Jeg har vært på flere bloggtreff, og det og treffe personene bak bloggen er inspirerede i seg selv. Og har truffet flere jeg har jevnlig kontakt med. Ikke rart da vi deler stor passion for interiør og foto. 

Tenk i dag er det 1.april, her våknet vi nettopp til litt sludd på bakken. Ingenting som minner helt om vår enda, men sola skinner og det er viktigst. Nå skal jeg nyte dagen med de to små, og gleder meg til og se om innlegget fikk tankene deres til og svinge…

Lisette

21 kommentarer til “IT MAKES ME WONDER

 1. Drude Nygaard

  Jeg liker blogger med fine og inspirerende bilder. Helst skal bildene være store, samtidig leser jeg også blogger som ikke er så estetisk vakre. Noen fordi de skriver godt, og noen fordi jeg er glad i personen bak bloggen. De største bloggene har ofte færre kommentarer enn de mindre. Det tror jeg nok er fordi de ikke kommenterer tilbake. Personlig er jeg glad for hver eneste kommentar. De er med på å drive meg videre. Påskeferien nærmer seg slutten. Jammen har vi hatt en flott påske her i sør i år. Koser meg alltid med din blogg. D

  Svar
 2. (eddas)

  hei….
  tja tja tja…hva skal en svare på dette da….må vel innrømme at bildene har mye å si for meg……og hvordan stylingen er oppbygd,farvesamensetninger osv……det med å kommentere blir nok mere etterhvert litt i hytt og pine…..er jo ikke like flink i dag som en var til å begynne med…..Men en har jo noen favoritter som en er jevnlig innom og legger igjen en kommentar nå og da….
  fortsatt fin siste påskedag til deg….
  klemklem

  Svar
 3. Beate

  Spennende tema du tar opp! 🙂 Jeg surfer fra tid til anen igjennom andre blogger og jeg gjør det på jakt etter inspirasjon. Det må fenge ved første øyekast om jeg skal lese videre og kommentere. Og da er det bildene som teller. Blogger med små bilder synes jeg er mindre interessante enn store bilder.

  Jeg kommenterer ikke på ting jeg ikke liker bare for å gjøre det, men liker jeg det kommenterer jeg gjerne. Jeg ser en klar sammenheng i hvor “flink” jeg er til å kommentere og hvor mange kommentarer jeg får i retur. Jeg tar mål av meg til å kommentere tilbake til de som kommenterer hos meg, men jeg legger aldri på et “sååå fint” om jeg ikke mener det.

  Jeg er av den oppfatning at det er hyggelig å gi lyd fra seg, slik at det ikke blir en enveiskommunikasjon til enhver tid. Men å gi lyd fra seg kan gjøres på så mange måter – uansett om man liker innholdet eller ikke, er det alltid hyggelig med en hilsen med ønsker om “en god dag” 🙂

  Noen ganger skulle jeg ønske at det var type FB funksjon på bloggen, slik at man kunne ha en dialog 🙂

  Nyt siste påskedagen! 🙂

  //Beate

  Svar
 4. Marianne Dragon Waagan

  Hmmmm… spennende vinkling.
  Først og fremst surfer jeg innom andres blogger på leting etter inspirasjon – noe som jeg har fått i bøtter og spann etter at jeg begynte å blogge. Det er så utrolig mange flinke og kreative bloggere der ute, og jeg er så glad for at de deler sin kreativitet med oss andre.
  Når det kommer til kommentarer, skriver jeg en hilsen på det jeg liker og som fenger – og jeg finner stadig nye blogger som fenger meg. Likeledes prøver jeg, så langt det lar seg gjøre å titte innom de som legger igjen en kommentar på mine innlegg, om ønske om en fin dag i det minste – det skulle bare mangler, tenker nå jeg:)
  Jeg er utrolig ydmyk over alle de som tar seg bryet med å legge inn en kommentar hos meg – ikke alltid fordi de liker det de ser på innlegget, men bare for å ønske meg en fin dag. Slikt varmer meg, og er en medvirkende drivkraft til å fortsette å blogge.

  En fin siste påskedag til deg:)
  Klem fra Marianne

  Svar
 5. Fru Mosbron

  Dekker mye av hva jeg tenker dette:)
  Noen blogger følger jeg for de tar flotte bilder,noen er veldig kreative,noen for de er morsomme, noen som er nye for det er jeg og.. Det er vanvittig mange flotte, og kan dessverre ikke få med meg alt..
  Selv blir jeg hoppende glad for hver kommentar jeg får:))
  Flott påskedag til deg:)
  Charlotte

  Svar
 6. Ninas hjem ♥ SuperLille

  (….)”Det har vi jo sett på dem som har delt bilder bak kulissene…men selv mener jeg at dette ikke spiller noen rolle. Jeg er egentlig ikke interessert i og se bilder av rotete hjem, men ser jo det morsomme bak det. For slik er det her hjemme også- Tross alt! Men når vi surfer på nettet og leser ulike blogger blir jeg inspirert av det vakre, det gjør jeg…det er et pust bort i fra rot og mas i hverdagen. Og jeg elsker det”

  Det er som om jeg skulle ha skrevet det selv! Jeg har sagt det før, og jeg sier de igjen – jeg synes interiørbloggere får mye “pes” pga de ryddige hjemmene osv. “Alle” forstår vel at man ikke har det ryddig alltid?! Personlig blogger jeg fordi jeg liker å ta bilder og fordi jeg liker å skape noe. Er ikke så interessert i at den og den stolen må ha det merket o.l, jeg ordner det slik jeg liker det. Dersom jeg ønsker å lage en god biff oppsøker jeg en matblogg med gode bilder og en god oppskrift, gjerne med tips til hvordan man danderer maten også. For meg er det det bloggingen handler om – inspirasjon!
  Flott innlegg, har selv tenkt på dette mange ganger, men ikke skrevet noe om det.

  Nina

  Svar
 7. Frøken Fryd

  Hei på deg! Inspirasjon! Så kort kunne eg sagt det… Men det er jo litt kjedelig tilbakemelding å få da 😉 Nokre blogg innlegg gjer meg så inspirert at eg vert kjempe engasjert, og det må eg berre dela. For det å bli så inspirert at ein vert engasjert, det er ein stor greie synest eg. Om det er tekst eller bilde er ikkje så nøye, etter kvart så har ein jo gjort seg nokre runder i bloggsfæren og veit kvar ein skal innom for å henta det ein “treng” nett den dagen. Kommentarene gjer at ein oppdagar nye blogger, og det liker eg godt! Samtidig er det ein fin måte å halda kontakten med sine lesarar på, eg prøver alltid å kommentera tilbake til dei som legg att spor hjå meg, og slik vert ein jo kjent på ein måte også. Sidan min blogg ikkje er så stor så er dette overkommelig for meg 🙂

  Klem Eli

  Svar
 8. Monica/ Twist

  Så flott innlegg! Det kunne like gjerne vært mine ord! Jeg legger igjen ord hos andre bloggere når jeg blir inspirert eller noe jeg liker. Det kan gjerne være teksten som bildene, men jeg må innrømme at jeg er svak for bloggsider med flotte bilder. Jeg kan lett drømme meg bort i vakre bilder! Så lenge jeg blir inspirert, vil jeg gjerne gi noe tilbake med noen ord -en vinn-vinn-situasjon kanskje;) Ellers prøver jeg å svare alle som skriver inne hos meg, noe jeg synes er viktig! Jeg har noen ganger mistet helt interessen for noen bloggere ved at de aldri kommenterer tilbake. Da får jeg aldri noen hint om de vil ha besøk eller ønsker en komentar ifra meg eller andre. Det er viktig å sette pris på sine lesere!
  Teksten din inspirerte meg og derfor disse ord tilbake som takk!

  Svar
 9. Fru Thoresen

  Artige tanker du kommer med 🙂

  Det viktigste for meg når jeg legger igjen en kommentar, er at jeg har noe å si (det er sikkert derfor jeg kommenterer personlige blogger mer enn interiør- og matblogger)! Som blogger selv vet jeg også hva kommentarer betyr for bloggeren, så jeg vil gjerne gi et lite pip om at “hei, her er jeg, jeg følger bloggen din og jeg liker det jeg leser”. Og man får jo ikke kontakt med andre bloggere om man ikke tar kontakt selv eller svarer på den kontakten de tar! 🙂

  Svar
 10. helen og gutta

  bra innlegg, og morsomt å lese at du har fått ned på papir, hva jeg ofte tenker på når jeg er innom de forskjellige bloggene. Det som gjør at jeg leser de bloggene jeg gjør er fordi jeg liker bildene, måten de skriver på og fordi jeg kanskje føler en connection med denne personen bak. Jeg mister litt interesse på de bloggerne som aldri kommenterer tilbake, Kanskje litt tåpelig av meg, men sånn er det nå engang. Jeg elsker de få kommentarene jeg får, og det gir meg lyst til å fortsette. ønsker deg en kjempefin uke Lisette:-) klem fra Helen

  Svar
 11. Har en drøm…

  Bra innlegg Lisette:)
  Her er det på akkurat samme måte, jeg elsker inspirasjonen jeg finner, og jeg drmmer meg bort fra en hektisk hverdag ved og lese blogger…. har mine absolutte favoritter, men er ikke alltid det er de jeg kommenterer mest hos:)

  Ha en fantastisk siste påskekveld ♥

  Svar
 12. Frk Elton

  Godt tema! Har tenkt på dette mange ganger selv. Jeg er nok også som de fleste over her, leser forskjellige blogger, noen pga bildene, andre teksten og noen pga kontakten med personen bak. Prøver så godt det lar seg gjøre å gjenbesøke/kommentere tilbake på de kommentarene jeg får, men må ærlig innrømme at jeg noen ganger ikke rekke det i hverdagsstresset. Uansett så setter jeg pris på hver og en kommentar jeg får og ønske gi tilbake det samme, det er jo selve drivkraften! Merker vel også at jeg mister litt interessen for de bloggerne som ikke kommenterer tilbake noen gang, selv om de inspirerer aldri så mye, det finnes jo ett hav av flinke folk der ute 🙂
  Nyt kvelden din 🙂
  Klem

  Svar
 13. Annfrid

  Jeg kommenterer av ulike grunner på en blogg, noen ganger for jeg har lyst å sende en hilsen til boggeren, noen ganger fordi innlegget inspirerer, imponerer eller rører ved meg. Jeg er helt enig med deg jeg liker også ryddige rom, vil jeg se rot kan jeg gå på mitt eget vaskerom, bad, kjøkken…..(smiler) Kos deg med de fine inspirerende bloggene.
  Klem fra Annfrid

  Svar
 14. Anonymous

  I wanted to create you the little bit of remark to finally give many thanks again over the incredible opinions you’ve discussed on this page. It’s simply
  extremely generous of you to offer without restraint just what
  a number of people would have distributed as an electronic book to make some dough
  on their own, particularly seeing that you might well
  have done it if you ever considered necessary. Those ideas as well worked as a easy way to recognize that many people
  have the same keenness the same as my very own to understand lots more around this matter.
  Certainly there are lots of more fun periods ahead for individuals that read carefully g post.

  Feel free to visit my web blog; friendship and dating

  Svar
 15. ynde

  Heisann, interessant tema som eg sjølv har gjort meg opp mange tankar om!
  Eg hadde egentlig tenkt at eg ikkje skulle bli særleg påvirka av om eg fekk lite eller mange kommentare/ besøk. Hmmm, dette er psykologi, for uansett kva eg har sagt til meg sjølv om at eg kun lager innlegg fordi eg liker så godt å ta bilder, så kjenner eg det så godt på motivasjonen om kommentarer uteblir eller om det kjem mange. Eg les stort sett bloggar som har fine bilete som inspirerer meg, og som helst ikkje har så mykje tekst. Men det er absolutt ein fordel om det som står der er godt skrevet! Ellers så besøker eg og legg igjen kommentarer hos personar eg opplever å få god kontakt med, nokre blir nesten som venner og det å kunne treffe dei i verkeligheten er jo kjempehyggelig. I sommar skal eg på bloggtrefffet i Hgsd og gler meg masse til det. Det er jo ei felles interesse for interiør og foto som knytter oss saman. Ønsker deg ein strålande dag, klem Kjersti

  Svar
 16. Anonymous

  That is the correct blog for anyone who desires to find out about this topic.
  You realize so much its almost exhausting to argue with you (not that I truly would need�HaHa).

  You positively put a new spin on a topic thats been written about for years.
  Nice stuff, simply great!

  Here is my web-site – facebook for sex

  Svar
 17. Anonymous

  ent targets for fat-loss. While particular drugs in the short term solve the condition,
  the horrible side effects are not worth it, they usually never
  offer you more than a short-lived solution. This is a known indisputable fact that 95% of celebrity diets fail. Thank you for sharing your opinions on this blog site.

  My web site fuckbook

  Svar
 18. Anonymous

  you are in point of fact a excellent webmaster.
  The website loading velocity is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick.
  Also, The contents are masterwork. you have performed a fantastic process on
  this topic!

  My web page – facebook of sex

  Svar
 19. Anonymous

  This site is known as a walk-by means of for all the data you
  wished about this and didn�t know who to ask. Glimpse right
  here, and you�ll positively discover it.

  Also visit my homepage … facebook sex

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.