Innpakning av gaver…

17. desember 2012

Ukategorisert

Jeg liker best og pakke inn julegavene selv, da jeg synes ofte innpakningspapiret som butikker bruker ikke er så fine. Pluss det er noe med stemningen og lage det til selv. Denne gaven ble det naturpapir, men naturhyssing, og så skal jeg kjøpe olivenblader og dekorere med. Enkelt og delikat, som jeg liker det.

Gevireter som er på bordet er kjøpt hos Bruno`s Interiør i Haugesund. Besøk bloggen HER. Og facett glassene fra Tine K er kjøpt hos Designstjerner.

Ønsker deg en frisk og rask ukestart.

Lisette

7 kommentarer til “Innpakning av gaver…

 1. Annfrid

  Koselige bilder Lisette, og jeg er enig det er fint og kjekt å pakke inn gaver selv. Men det blir så mange så noen synes jeg det er greit å få ferdig innpakket. Har en smule stor familie(smil) Kos deg ein heile haug:-)

  Klem frå Annfrid

  Svar
 2. Julie

  Kan tenke meg at gavene du pakker inn blir nydeligFlotte!
  Med så fint papir og bånd til!
  Jeg har også veldig sans for det naturlige i år!
  Ha en fortsatt fin førjulstid!
  Klem fra Julie 🙂

  Svar
 3. Vibeke, Livet på Bengtgarden

  Kos deg med innpakkningen – koselig å pakke inn gaver.
  En gave med en liten touch av det lille ekstra er så kos å få!

  En stund siden jeg har hatt en skikkelig bloggrunde nå, så jeg må nok skrolle nedover litt.
  Håper å få se noen til skapet ditt 🙂

  Nyt dagene mot jul, og ikke stress!
  Klæm Vibeke

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.