INGEN OVER INGEN VED SIDEN

27. januar 2018

Bright Line Eating / løpesko

INGEN OVER INGEN VED SIDEN

Jeg har testet mange løpesko, men HOKA er desidert den beste skoen for mine føtter. De stiller i egen klasse innen komfort og stabilitet. Løpeskoene er bare nydelig på foten. Jeg liker at formen er kraftig og at jeg kommer litt opp i høyden. Disse fant jeg på salg på nettet. Har du testet dem? Dette er mitt andre par.

 

 

Planen er å komme igang med treningen de neste ukene. Jeg spiser fortsatt etter BLE prinsipper og elsker denne måten å spise på. Masse grønnsaker og mindre hodebry. Har du enda ikke skaffet deg boken så kan du kjøpe den HER.

 

 

3 kommentarer til “INGEN OVER INGEN VED SIDEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.