IN MY BATHROOM

27. oktober 2020

Bad / hudpleie / Hverdagsglimt

Det skal ikke mye til for å glede meg. Jeg viser og skriver takknemlighetsdagbok nesten hver dag. Rundt middagsbordet sier vi alle 1 ting vi er takknemlig for, jeg synes det er viktig at ungene lærer denne ferdigheten. Det å sette pris på små og store ting i livet. I dag er jeg takknemlig for at vaskeappen finnes. Det koster oss noen tusen i måneden, men jeg er så glad for at vi får hjelp hver 14 dag til husvask.

Jeg ble tipset om en magisk lip gloss fra La Mer. Den var sinnsykt dyr, men jeg bruker den med andakt. Ellers ser du noen ting jeg bruker more or less hver dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.