IM SEXY AND I KNOW IT

2. september 2017

Cala & Jade belte / Calvin Klein Jeans / Cathrine Hammel / Laura Bellariva shoes / Selfie Fashionstore

 

SHORT HAIR DONT CARE

For et par uker siden klippet jeg meg kort igjen. Sånn umiddelbart ble jeg super fornøyd, men så vasker mann det da og får ikke til håret på samme vis som frisøren. Kjenner du følelsen? Det er bare hår sier de, men for meg er håret identitet og feminitet. En halvlang bob er hot og gir en sporty look, samtidig passer de fleste den. Jeg hadde spart håret nokså langt, men som de sier «det er bare hår»…

Høsten er like om hjørnet og solen skinner i Stavanger idag! Kjenner jeg har energi og glede. Det er lørdag og fri. Nydelig. Ellers har jeg oppdatert høst garderoben hos Selfie. 

Er det noe jeg har manglet i skapet så er det en jeans. Jeg har trøgått i den samme fra HM og Dundup i flere år. Stine som er butikksjef hos Selfie ba meg prøve en Calvin Klein jeans. Jeg måtte faktisk ned to størrelser. Noe har skjedd i sommer, hurra. Velger å tro at de er helt normale i størrelsen. Ny jeans og økt selvfølelse, jatakk begge deler.

Silketoppen er i fra Danske NORR, her har jeg str XS, de er store i størrelsen. Den er i en slags silkeaktig stoff. Like kul til jeans som til skinnskjørt. Belte er fra Cala & Jade. Beltet bruker jeg til alt som jeg ønsker å rocke litt opp.

 

Cathrine Hammel mohairjakken er også fra samme butikk. Denne jakken er bare et syn for øyet. En stayer i garderoben forever.

3 kommentarer til “IM SEXY AND I KNOW IT

 1. Vanessa fra Sukhi

  Jeg synes håret ditt er kjempeflott og den følesen når man kommer rett fra frisøren og føler seg super sexy er jo virkelig det beste! Legger merke på nå at det er vel på tide å dra innom frisøren selv… ble jo allt for langt på sommeren 😉

  Svar
 2. plenty of fish dating site

  I blog quite often and I really thank you for your information.
  This great article has truly peaked my interest. I’m going to bookmark your
  blog and keep checking for new details about once per week.
  I opted in for your Feed too.

  Svar
 3. ps4 games

  Wonderful items from you, man. I have keep in mind your stuff previous to and you’re just extremely excellent.
  I really like what you have acquired here, really like what you are saying
  and the best way by which you assert it. You are making it enjoyable and you continue to take care of to keep
  it wise. I can’t wait to read far more from you. This is
  really a tremendous web site.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.