Im leaving…Barcelona!

8. mars 2012

Barcelona / Reise

Husker dere låten fra Paperboys med Vinni i spissen? Den passer perfekt ettersom vi er på vei til flyplassen for en langweekend til Barcelona. Min kjære fikk turen i bursdagsgave av meg i februar. Gleder meg som en unge, og det skal bli deilig og hente seg litt inn. Og bare være meg og min kjære. Tid til den gode samtalen, tid til og holde hender, tid til og spise et fredelig måltid, tid for og savne litt også, tid for kjærlighet og det gode liv. Det er hverdags gleder det! 
 
Signing out, people…
 
P.S Gratulerer til mine medsøstre med kvinnedagen!
 
 
 
 

20 kommentarer til “Im leaving…Barcelona!

 1. Lavendelpiken

  Så herlig Lisette!Nyt dagene og hverandre.
  Jeg sitter faktisk selv i skrivende stund og kikker etter billetter til Barcelona 😉 Du får gjerne komme med noen tips når dere er tilbake.

  God klem <3

  Svar
 2. Frida 

  Å det låter ju bara helt fantastiskt! Goood tur!
  Förresten , svar på din fråga: Jag andvänder BARA Photoshop till all redigering och collage.

  Kram Frida

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.