I REALLY LOVE THESE SHOES

8. desember 2016

Hverdagsglimt / Selfie Fashionstore

SONY DSC

SONY DSC

SOM TØFLER PÅ FOTEN En velfortjent bursdagsgave til meg selv var et par skinnsko fra SELFIE FASHION. Er de ikke råe? Nå har jeg lagt til side i flere uker, og kjøpte disse med god samvittighet.Føles som tøfler på, og minner meg om mokkasiner med frynsene. Disse brukte jeg på revy igår til et semsket skjørt. Kule eller hur? Sjekk ut den nye nettbutikken.

SONY DSC

I REALLY LOVE THESE SHOES Jeg elsker sko, og får ikke nok av dem. Dette har vært lasten min sammen med puter til hjemmet. Nå lar det seg naturligvis begrense hvor mye som kan handles, men er ekstra kjekt når en kjøper seg noe spesielt da.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.