I Love my new MAC…

17. oktober 2011

Interiør

Er så fornøyd med min nye mac, kommer aldri til å gå tilbake til vanlig pc igjen. Lett å bruke og superhastig på internett. Så måtte knipse et bilde av vidunderet:) Noen som vet om et Photoprogram på macen???
Klem fra Lisette

4 kommentarer til “I Love my new MAC…

 1. Myke minutter

  Jeg elsker også Mac’en min og kommer heller aldri til å gå tilbake til PC 🙂 Her i huset er vi Apple frelste, dvs mannen mest, men han har påvirket meg 🙂 Jeg bruker Iphoto og Picasa, sistnevnte kan du laste ned gratis fra nettet. Min bedre halvdel prøver å overtale meg til å bruke Aperture, som er litt mer avansert, får se om jeg gidder å sette meg inn i det snart 😉 Klem

  Svar
 2. GryHege

  Jeg har også oppgradert til Mac, men jeg er langt fra overbevist. Synes den henger og låser seg mye. Mulig jeg må ta den tilbake og høre om det er noe galt med den.
  Men jeg er fornøyd med skjerm og farger. Til bilder bruker jeg stort sett iPhoto og Picasa eller Picnik.

  Svar
 3. Lisette

  Min mann var nokså skeptisk, men tror han er snudd, “myke minuetter”(husker ikke navnet ditt her i farten).

  Gry Hege: Har hatt det problemet litt jeg også, men ikke mange ganger. Tror det kommer av hvis du har flere vinduer åpnet på en gang, og stenger dem ikke ned etter hvert….

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.