I love music…

16. juni 2012

Design / Foto / Interiør

Etter jeg fikk mitt fantastiske Geneva anlegg spiller jeg ofte musikk. Musikk er så livgivende, og jeg har en bred smak fra house music til Thomas Dybdahl. Spørs hvilket humør jeg i, hva liker du?
 
Designet sier mer en ord…
 
Jielde Love…
 
Her har jeg brukt en kamera funksjon som gir ekstra hvite nyanser i bildene, kan du legge merke til det? Jeg har lært mye de siste ukene med bare og prøve de forskjellige innstillingene. Noen har lurt på hvordan en stiller inn hvitbalansen på kamera. Og det er super viktig hvis du skal ta bra bilder uten og få det gulige skjæret i bildene. Jeg har sony kamera, og vte hvordan jeg trykket dette inn på mitt kamera.
 
Fin lørdag til dere…er her jeg slapp som en fisk etter gårsdagen “fest” i nabolaget.
 
Klem
Lisette
 
 
 
 

16 kommentarer til “I love music…

 1. Desiree

  Jeg liker også mange slags typer musikk, musikk gjør man liksom så glad 🙂

  Flotte bilder, og den puta er bare nydelig! Hva heter den funksjonen som gjør bildene dine hvitere? Jeg ønsker meg også en slik funksjon, men har ikke helt funnet ut av det.

  Ha en fortsatt flott helg!

  Svar
 2. Myke minutter

  Musikk er fantastisk og kan frembringe alle typer følelser og minner 🙂 Fine bilder fra deg som vanlig! Man kan også gjøre det hvite i bildene hvitere i redigeringen etterpå, det gjør jeg nesten alltid 🙂 Bruker et redigeringsprogram som heter Aperture. Foto er også fantastisk for å fremkalle stemninger 🙂 Ha en fortsatt fabelaktig lørdagskveld! Klemmer

  Svar
 3. KROnPRINSESSENE

  Musikk er digg, men har hatt noen år med lite musikk pga de små…
  Merker det tar seg opp nå 🙂
  Liker mye forskjellig jeg også -house er en favoritt 😉
  Nydelige bilder av flotte ting hos fiffen!
  Klem May Helen

  Svar
 4. Høytrykk

  Fine bilder av fine ting!
  Å justere hvitbalansen er kjekt å kunne ja, både på kameraet og i redigeringsprogrammet man bruker. Spesielt hvis bildene blir gule i dårlig lys kan man gjøre underverker ved å justere den!

  Ha en fin kveld!

  Svar
 5. Frøken Fryd

  Musikk er alfa & omega!! Det kan direktevstyra humøret mitt… Treng eg guff sett eg på Skrillex med “make it bun them,” og for å bli glad og blid så er det “father’s eyes” med Ask Embla eller Deadmau5 med “the veldt” med Chris James 🙂

  Svar
 6. Anonymous

  Nydelige puter!! Kva merke er den blå? Dei passa så fint saman. Kor har du kjøpt missoni puta?

  Svar
  1. Anonymous

   Sender butikken du jobber i? Eg er veldig interessert i missoni puta:-) har dere tine k puta også? Pris på putene? Korleis går eg fram for å få bestillt hvis det er mulig?

   Svar
  2. Lisette

   Ta kontakt på mail med Everly, google vakkert(AS). Så finner du mail adresse der. Vi har ikke Tine K hos oss;( Missoni er 1400,-….dyr, men rålekker! Lykke til, vi sender gjerne. Men ta kontakt med henne;)

   Svar
 7. Jill i Fyra Rum och Kök

  Härliga bilder, men många fina detaljer. En Jieldé önskar jag mig, men mannen fick nästan hjärtattack när jag berättade vad den kostade, så vi får se hur mye övertalning som må till… 🙂

  Här hemma blir det mycket musik av blandad karaktär; idag har vi spelat Sting, Matchbox 20 och Dixie Chicks.

  Håper du har haft en fin helg!

  Svar
 8. Kjersti

  Såå fine bilder som vanlig 😉 Likte så godt det siste bildet, nydelig! Ønsker meg nytt kamera og kurs. Spørs nok om det kommer høyest på bursdagsønskelisten i år. Ny fin uke til deg, klem

  Svar
 9. Dronning Fjellrose

  Skjønner at du liker å høre på musikk når du har et så stilig musikkanlegg:) Her i huset hører jeg på mye forskjellig, fra klassisk og jazz til god gammel Bryan Adams:)

  Fin søndag og ny uke:)
  Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.