I EN JUNGEL AV BLOGGERE

7. april 2017

Egenpleie / Vital hudklinikk

I EN JUNGEL AV BLOGGERE DER UTE Så er min blogg liten, men dog en blogg som sjelden takker ja til sponsing av produkter. I starten var det forlokkende og smigrende å takke ja til sponsede gratis produkter, men jeg måtte gå noen runder med meg selv å spørre hva vil jeg med denne bloggen? Jeg ønsker å skape troverdighet. Jeg blogger om alt i fra tanker, trening, interiør til skjønnhetspleie og vil kalle bloggen min mer en livsstilsblogg. Kanskje den ikke er det en gang…

Så dere programmet på TV2 i forhold til Swiss hudroller og bloggomtale av kjente bloggere? Du har sikkert sett den – på blogger, Facebook og Instagram; en glitrende rulle som skal være løsningen på alle hudproblemene dine. Produktet heter Skin Renewal, og omtales av norske toppbloggere som «et must blant hudprodukter». I forhold til norske hudleger så har denne ingen dyptliggende funksjon mer en imidlertidig følelse av bedring av huden. 

Alt jeg omtaler her på bloggen er kjøpt og betalt selv, noen ganger sier jeg jatakk til spons, men det må passe til bloggen om du skjønner. Jeg må vite hva jeg sier jatakk til og drive research. Hva liker du ved bloggen min? Hadde vært artig å høre. Det vil alltid være lesere der ute man ikke treffer, og heldigvis har jeg vært skånet for nettroll. 

By Lisette

6 kommentarer til “I EN JUNGEL AV BLOGGERE

 1. Merete

  Jeg liker innlegg om tilstedeværelse og mindfulness.
  Du deler mye jeg finner spennende og interessant.
  Vi er på forskjellige steder med noe og veldig samstemte på andre ting.
  Du er en av få jeg følger fast.
  God påske Lisette?

  Svar
 2. tinyurl.com

  Terrific work! That is the kind of information that are supposed
  to be shared around the internet. Disgrace on Google for now not positioning this publish upper!
  Come on over and talk over with my web site . Thanks =)

  Svar
 3. quest bars cheap coupon twitter

  Hi there I am so excited I found your weblog, I really found you by mistake, while I was
  looking on Askjeeve for something else, Regardless I am
  here now and would just like to say kudos for a marvelous post
  and a all round thrilling blog (I also love the theme/design), I don’t have time
  to read through it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the fantastic work.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.