I DID IT

1. oktober 2017

Bright Line Eating / Helse / Spis deg fri

TRE UKER HAR GÅTT

Slenger med et bilde i fra sommeren 2017, utrykket gjenspeiler lykken jeg føler etter denne helgen. I går serverte jeg nemlig i min svigermors 70 års dag uten å røre kake eller vin. Fikk et tips av en Bright Line Eater om å konsentrere meg om menneskene og det gjorde jeg. Følte virkelig et nærvær istedenfor hodet i tallerken og en “high” etter kake. Jeg har bestemt meg for å ta en uke om gangen og vil ikke love at jeg aldri kommer til å touche et kakestykke igjen. Det blir for naivt og umenneskelig i mitt hode. Velger dog å skrive at «idag spiser jeg ikke» sukker eller mel, så får vi se hvor langt hjernen kan omstille seg. Jeg er svak for kaker, dette er en last hos meg. Ser jeg en god kake så spiser jeg den. I går klarte jeg å la være. For en mestringsfølelse etterpå. I ettermiddag var vi på Sola Strandhotell på middag med svigers der kakebordet bugnet av søtsaker. Det var riktignok lett å velge Bright Line Eating mat på hotellet. Dobbel lykke over mitt første restaurant besøk. Øyemålet ble vekten min idag og valgte masse grønnsaker til kjøttet. Neste helg har jeg passert min første måned uten sukker og mel, tre faste måltider og veiet maten til hvert måltid. Dette har jeg tro på for å spise nok grønnsaker og gå ned i vekt på en trygg måte. Kropp og sinn fungerer utmerket, selv om jeg enda føler meg noe trøtt.

Nysgjerrig på Spis deg fri boka? Mange har tatt kontakt for spørsmål om boken. Veldig hyggelig å dele erfaringer. Trykk HER

Varierte innlegg kommer på bloggen framover. Interiør, hudpleie tips og mote.

5 kommentarer til “I DID IT

 1. plenty of fish dating site

  I was wondering if you ever thought of changing the structure of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having one or two
  pictures. Maybe you could space it out better?

  Svar
 2. quest bars cheap

  Excellent beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog
  website? The account aided me a applicable deal.
  I have been a little bit familiar of this your broadcast offered shiny clear idea

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.