I DAG ER JEG TAKKNEMLIG!

4. mai 2016

Interiør

SONY DSC

 

TODAY I AM GREATFULL FOR

I dag er jeg dypt takknemlig for at jeg får blir værende i verdens viktigste jobb! Nettopp å jobbe med barn og relasjoner. For 3 år siden tok jeg et valg ved å bytte jobb. Tidligere jobbet jeg som sykepleier, men følte meg sliten og tappet etter nattarbeid siden dette var jobben min. Naturligvis var også barna mindre da, men det er et valg jeg aldri kommer til å angre på. Jeg har lært så utrolig mye av disse barna, jeg har blitt en bedre mamma for mine egne barn og det er jo en stor bonus! De har lært meg at grensesetting og rammer er viktig for en trygg og fortutsigbar hverdag. De har uten tvil utfordret meg, men det ser jeg også på som positivt. Vi har alle noe å lære av hverandre, vi voksne av barn og motsatt. Barn er uthøytidelige, og de får fram den barnlige delen av meg. Dette tror jeg barna merker, uten tvil. Så kommer vi til mine kollega da…de gjør også hverdagen min oppløftende. På jobb har vi stor takhøyde for å dele gleder og sorg, og det liker jeg. Livet er tross alt ikke bare rosenrødt…Ektehet om det finnes et ord som heter det, er vitkig for meg. Jeg er meg selv på godt og vondt, og vi løfter hverandres styrker. Takk fordet.

Takk til min mor som så stillingannonsen for 3 år siden i avisen!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.