I AM A BEAUTY ADDICT

18. september 2016

Egenpleie / hudpleie / ikke sponset

Det finnes viktigere ting i livet en skjønnhetspleie, oh yes…men jeg tror likevel at alle liker å føle seg vel om det er med en god leppepomade eller en ny duft. Ok, jeg er litt over gjennomsnittet glad i gode lukter og kremer. Er det en ting jeg ikke klarer meg uten, så er det noe på leppene. Jeg blir fort tørr, og derfor fant jeg denne oppfinnelsen hos Vital hudklinikk ved sist besøk. Den er ikke sponset om du tror det, kjøpt og betalt. Likevel liker jeg å skrive om ting jeg liker!

Så hva er den nye gadgetten jeg fant på leppefronten? LIPSMART heter den og fikk tipset den av sykepleier Monica Stoltenberg som jobber hos Vital hudklinikk. Monica er en tidligere sykepleier  kollega og jeg stoler på hennes anbefaling. Hun sa at denne var et «må ha produkt» om du elsker leppepomader som meg.

I AM A BEAUTY ADDICT

Jeg leste først om leppepomaden i COSTUME bladet. Det sies at Lipsmart skal gi deg fylde og fukt!
Det jeg har merket i løpet av de siste dagene er at mine lepper har blitt fuktigere, og  jeg er ikke like tørr utover dagen. Trenger kun et par påfyll i løpet av dagen, men dette er nok veldig individuelt. Har selv brukt den 2-3 ganger pr dag, og den er ikke klissete som andre leppepomader og lipgloss.

LIPSMART fungerer som en fuktighetskur for leppene. Til forskjell fra leppepomader, legger den seg ikke bare utenpå som en beskyttende hinne, men den går inn og jobber for å gi leppene det friske uttrykket man ønsker. Eneste minuset er at leppepomaden er litt dyr, den koster 350,- , men er verdt hver en krone.

Kort oppsummert; den får leppene til å selv produsere fuktighet innenfra, og du vil derfor merke forskjell etter kort tids bruk. For maksimalt resultat, bruk i 29 dager. Lipsmart inneholder ingen irritanter. Den sier også at man kan få fyldigere lepper.

By Lisette

 

2 kommentarer til “I AM A BEAUTY ADDICT

 1. quest bars cheap

  I’ll right away grasp your rss as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.

  Do you have any? Please allow me realize in order that I could
  subscribe. Thanks.

  Svar
 2. quest bars cheap coupon twitter

  Hello there I am so glad I found your web site, I really found you
  by mistake, while I was researching on Yahoo for something
  else, Anyways I am here now and would just like to say
  thank you for a remarkable post and a all round interesting blog (I also love
  the theme/design), I don’t have time to read through it all at
  the minute but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read more, Please do keep up the fantastic b.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.