I all enkelthet viser jeg….

10. desember 2012

Designstjerner / Lamper / Tine K

Noe som har vært på “to do” listen over flere år her hjemme, nemlig lamper. Lamper kan være tricky da belysning er viktig i et hjem, men har ikke blitt prioritert i de to andre etg her hjemme. Men nå, har så og si alle rom fått en makeover med nye lamper fra Tine K home. Ingen overraskelse at jeg er svak for disse, fine priser i.f.t. andre designer lamper og estetisk fine. 

Andre lampe bilder kommer på bloggen…kan du skimte den nymalte hvite trappen? Så lyst og deilig her nå…Jeg har kjøpt lampene hos Designstjerner, genialt med nettbestilling. Fått mer sansen for og handle på nett, så lenge man vet hva man vil ha.

I kveld skal jeg treffe en kjekk gjeng, og i morgen kommer staselig hjemmebesøk fra NIB damene, Solveig og Ann Helen. Gleder og gruer meg, men mest gleder jeg meg til og ønske dem velkommen til vårt hjem.

Lisette


2 kommentarer til “I all enkelthet viser jeg….

 1. Jane

  Elsker lampene til Tine K. Ønsker meg veldig en slik selv.
  Oi for spennende besøk du får da 🙂 Blir spennende å se resultatet.
  Ha en flott dag videre.
  klem Jane

  Svar
 2. Dronning Fjellrose

  Så fin lampe:) Skimter den hvite trappa, men bare såvidt;) Hvitt er ALLTID vakkert!!!
  Lykke til med staselig besøk:)Vi får vel se mer til hjemmet ditt framover da skjønner jeg:)
  Adventsklem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.