HVORFOR GJORDE JEG DET?

23. juni 2020

BeautyNÅ

Jeg har testet mye innen skjønnhetspleien… det er særlig en behandling jeg er glad for at jeg har avsluttet. Jeg snakker om “Lash Extensions”. Når jeg ser på gamle bilder av meg, så ser jeg bare to giga koster. Jeg hadde ikke et naturlig sett med vipper, de var superlange. Enden på visen var at jeg fikk en stor allergisk reaksjon, og måtte avslutte behandlingen etter flere år med extensions. I dag sverger jeg til vippebøy hos BeautyNå på Gausel. Jeg er kjempe fornøyd med behandling og varigheten på vippene. Har du enda ikke testet vippebøy, så anbefaler jeg deg det! Det gir et åpent blikk og krever “nada” sminke. Akkurat slik jeg liker det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.