HVORFOR BLOGGER DU?

18. november 2017

Egenpleie / Høsten / Hverdagsglimt

GOD LØRDAG 

Hvorfor blogger du? Hva gjør bloggen din verdt å lese? Dette er vanlige spørsmål jeg tror mange undrer seg, spesielt individer som tror de kjenner meg. Selv har bloggen blitt skånt for blogg hets og nett troll. Bloggen min er heller ikke så stor og jeg har ingen ambisjoner for å nå toppen. Om du kan si det slik. Men jeg er veldig sikker på at mange har oppfatninger av at «jeg er bloggen», noe som er så langt ifra en sannhet. Bloggen er min kreative plattform hvor jeg kan leke meg bak kamera, nemlig å fotografere. Noe jeg elsker. Å lese blogger kan fort skape illusjoner av perfekte liv. Som blogger har vi alle et ansvar for å legge fram et ærlig bilde. Med dette mener jeg ikke at jeg kommer til å ta bilde av «morratryne», selv om det også kunne vært artig. Bloggposter er for å inspirere og hvile blikket på gode bilder. Tror også bloggen har et balansert innhold alt i fra tanker, følelser, skjønnhet, interiør og estetikk. Lik det eller ei. Det vil alltid være mennesker som ikke liker deg og projiserer sine følelser over på andre.  

Da jeg startet bloggen hadde jeg bilder av min barn innimellom, men valgte å slutte med det. Jeg ønsker ikke «å blottlegge dem» her eller på instagram, de har ikke bedt om å være endel av dette. Samtidig er jeg uendelig glad for at jeg skiller mellom familie og interesser. På facebook deler jeg mer med “mine venner”, gjerne litt selvmotsigende…Men slik har jeg valgt det for meg og mine.

Så hvem er mine lesere? Mine lesere er godt voksne, noe jeg liker. Faktisk både menn og damer. Mellom 30-50 år. Selv skriver jeg mine innlegg basert på interesser. Jeg må ta hensyn til flere aspekter, men likevel være tro til hva som er greit for meg å dele. Ikke for deg. Du har lov til å være uenig. Jeg er heldig som har skapt fruktbare nettverk via bloggen. Mange bekjentskaper som har skapt vekst og erfaringer. Mitt budskap med denne bloggposten er: «Jeg er mer en bloggen». Så vil jeg avslutningsvis takke mine lesere for respekt.

Kan vil jeg tipse dere helt på tampen om pedikyr på Velværesenteret i Randaberg hos Karen Danielsen. Elsker Karen! Kostet meg 400,- for fullt pleie og shellac. Kun et tips og ikke sponset. 

8 kommentarer til “HVORFOR BLOGGER DU?

 1. Ingrid

  Det var et hyggelig og interessant innlegg om blogging. Jeg kjenner meg litt igjen og jeg liker også blogger som gir meg inspirasjon og glede. Elendighet får jeg nok av ved å lese på nett og se nyheter på TV. Jeg vil ikke underholdes av det. Jeg liker pene bilder og fornuftig innhold, og noen mener hverdagsbloggen er død. Jeg er ikke helt enig. Jeg byr endel på meg selv og mitt liv på min blogg og på Snap, og jeg bestemmer selv hva jeg vil dele. Jeg tenker at det er viktig å sette sin egen grense. Jeg skjønner godt at du skjermer barna litt. Det synes jeg er riktig.

  Ønsker deg en god helg.

  Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  Svar
 2. tinyurl.com

  Its such as you read my thoughts! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.
  I feel that you could do with some percent to drive the message home a
  bit, but instead of that, that is excellent blog.
  A great read. I’ll certainly be back.

  Svar
 3. ps4 games

  I was recommended this web site by my cousin. I am not
  sure whether this post is written by him as no one
  else know such detailed about my problem. You’re wonderful!
  Thanks!

  Svar
 4. ps4 games

  I do believe all the concepts you have presented for your post.
  They’re very convincing and will definitely work.

  Still, the posts are very short for starters. May just you please prolong them a little from
  next time? Thanks for the post.

  Svar
 5. ps4 games

  I’m not sure where you’re getting your information, but
  great topic. I needs to spend some time learning
  more or understanding more. Thanks for magnificent info I was
  looking for this info for my mission.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.