HVORDAN JEG HOLDER FORMEN I PÅSKEN?

21. mars 2016

Farger / Helse / Hverdagsglimt

 

ALT HANDLER OM MÅTEHOLD FOR MEG, DET ER LOV Å KOSE SEG

Det er deilig med påskeferie og late dager, men jeg er bevisst på hvor mye jeg putter i munnen av søtsaker. Mest fordi jeg føler meg tung og uvell etter sukkerinntak! Jeg har såvidt kommet meg i gang med løpingen, og starter svært forsiktig med tanke på prolapsene jeg hadde for 1 år siden. Kiropraktoren min sier jeg skal kun løpe et par ganger i uken den første måneden, deretter øke. De andre dagene trener jeg styrke på matten, og yoga. Målet er å komme i gang med Jazzercise igjen, og det krever en sterk rygg. Påsken som er over oss skal jeg også benytte meg å være ute og gå turer- dette er noe jeg elsker! Etter jeg ble dårlig i ryggen, var mine daglige gåturer redningen! Jeg elsker å gå turer i marka, og ser så mange nydelige vårtegn ute om dagen. Bildet viser mine favoritt godter, i påskeskålen fra Serax.

Ønsker deg en sprek mandag!

By Lisette

2 kommentarer til “HVORDAN JEG HOLDER FORMEN I PÅSKEN?

 1. Maria

  Jeg er ikke noe sukkermenneske egentlig, så på familiekvelder og sånn, spiser jeg typ en sjokoladebit… Litt svak for Cola da, det må jeg innrømme. Ellers er det stort sett middager som er den store svakheten for meg… Haha…

  God påske! 🙂

  Svar
 2. Har en drøm …

  Flink du 🙂
  Jeg spiser alt for mye smågodt, og føler meg i grunn alltid litt for tung ;(
  Ikke noe mer i påsken egentlig, alt for mye hele året!!
  ÆSJ! Må skjerpe meg 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.