HVORDAN JEG GJØR MEG SOMMERKLAR!

29. mai 2016

Egenpleie / Estetiske Studio / Tips

ESTETISKE STUDIO PÅ MADLA AMFI

 

 SOMMERTIPS PÅ BLOGGEN 

En gang i måneden fikser jeg vipper hos Ada, og det har jeg gjort i flere år nå. Hun er den beste i mine øyne i Stavanger. I morgen skal jeg vokse legger med en teknikk som heter SUGARING. Teknikken er basert på å massere sukkerpastaen inn i huden MOT hårets vokseretning. Sukkerpastaen fester seg rundt håret og hårroten, og gjør håret mer samarbeidsvillig og bøyelig. Det blir mindre motstand når håret fjernes den veien det naturlig vokser, noe som gjør at behandlinger blir mer behagelig for deg i forhold til andre lignende behandlinger. Sugaring er en alternativ teknikk til voksing av hår.

 Dette får du gjort hos Estetiske Studio:

ANSIKTSBEHANDLINGER
PERMANENT MAKEUP
VIPPE EXTENSIONS
“YUMI LASHES”
MANIKYR
PEDIKYR
GELISH
SUGARING
VOKSING
FARGE VIPPER/BRYN, NAPPE BRYN

By Lisette

3 kommentarer til “HVORDAN JEG GJØR MEG SOMMERKLAR!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.