HVORDAN JEG FYLLER OPP ENERGI KONTOEN MIN!

10. juni 2016

Egenpleie / Helse

SONY DSC

HVORDAN JEG FYLLER OPP INDRE STYRKE

Nå er det kun 1 uke til jeg starter sommerferien min, og jeg gleder meg til å slappe ordentlig av. Denne ferien skal jeg ikke lage store planer, utenom at familien skal til Mallorca for å feire 60-års dagen til mine foreldre. Det gleder vi oss vedlig til. Men ukene før dette, skal jeg ikke lage en plan med noen. Heldigvis så trives jeg i eget selskap, og fyller på energi kontoen min på den måten. Som dere vet er jeg godt i gang med treningen, og det gir uendelig mye. Nå skal jeg snart på med finstasen, for i kveld skal jeg på sommerfest med kollegaene mine! Det gledes…

Mange som kjenner meg spør meg hvordan jeg tid til å jobbe, studere, trene, ta meg av familien og blogge. Det er jammen meg et godt spørsmål. Jeg tror kanskje jeg ville svart at jeg er effektiv. Jeg er alltid i forkant, og er forsåvidt god til å planlegge. Hvordan jeg fyller opp energi kontoen min er forskjellig etter hvor jeg er. Noen ganger kan en hard løpeøkt være nøkkelen, mens andre dager hvile. Andre ting som er viktige for meg er:

Alenetid

Stillhet

Spise sunt og regelmessig(hver 3-4 time)

Drikke nok vann

Nok søvn(som jeg er dårlig på til tider)

Omgås med mennesker som bryr seg om meg også!

Kjærlighet

Yoga hjemme

Styrketrening hjemme

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.