HVORDAN HOLDE DEN SUNNE LINJEN OVER TID

27. desember 2016

Hverdagsglimt / Lundborgklinikken i Stavanger / Selfie Fashionstore

Disse juledagene har jeg kost meg med julemat og drikke, julen handler jo nettopp om kos. Jeg har spist godt, men har nok vært litt påpasselig likevel. For meg har sunt kosthold blitt en livsstil. Været har vært ordentlig dålig her på vestlandet, noe som har resultert i innedager og lite bevegelse. Jeg har tillatt meg å slappe av, noe jeg er utrolig dårlig på til vanlig.

I morgen skal jeg besøke Lillian på Lundborgklinikken for en behandling med Cryo. Gleder meg. Cryo og kostholdsprogrammet jeg har fått via Lundborklinikken har vært redningen for meg. Etter nyttår er jeg i fullgang igjen med trening og kosthold. Kostholdet jeg spiser er lavkarbo inspirert og gjør mye for meg både fysisk og psykisk. I en hektisk hverdag MÅ jeg spise mat som god for meg. Trenger du hjelp ift kosthold så anbefaler jeg Lundborgklinikken på det varmeste.

Kjolen du ser i sin helthet er fra Gestuz kjøpt hos SELFIE.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.