Hvitt i mitt hjerte…

29. februar 2012

Farger / Interiør

Er hvitt en farge? jeg elsker hvitt, og synes det gir en ro i interiøret. Det balanserer energien jeg har, og får meg til å roe ned. Hvitt er uskyld og rent. Og knipset noen detaljer som går i hvitt og beige, her er dem. Håper dem skaper en ro for øyet og sjel.
 
En sjokolade bit, det er lov…
 
Er du glad i det hvite?
 
Avskåret perleblomst i hvitt…
 
Du ser vannkanne fra Alessi, Tine K kopper, pute og lysglass, skinnfell fra Ikea. 
 
kram Lisette

24 kommentarer til “Hvitt i mitt hjerte…

 1. Ingrid Louise

  Enig med deg,hvitt er en farge som balanserer og gir ro!! Og så kan vi leke oss med alle andre mulige farger for alt passer til hvitt!!
  Fiine bilder!! God dag til deg!!
  klm ingrid l

  Svar
 2. expojippi

  Det hvite gir så absolutt en ro. Jeg trenger mye hvitt rundt meg
  for å på en måte nøytralisere alle de andre inntrykkene som inntas
  gjennom dagen. Det hvite gir rom for kreativitet, og virker ikke
  forstyrrende. Hvitt på hvitt er som en drøm =)

  Fortryllende bilder, Lisette! Til stor inspirasjon, som alltid!

  Magisk onsdag til deg.

  Ane

  Svar
 3. takhøyde

  Hvitt er flott – enig med deg!!
  Men jeg er litt feig når det kommer til sofa – tør ikke velge lyst pga evt.flekker! Er så forbaska praktisk anlagt!
  Fin dag til deg!
  Klem Heidi 🙂

  Svar
 4. top of the moon

  Jeg hvitefiserer en del om dagen 🙂 Mye i huset som etterhvert vil få gjennomgå. Har lurtvpå hvilke av TineK glasslyktene jeg skal gå for,men ser jo her at de blanke er nyyyydelige

  Svar
 5. Frøken Fryd

  Enig, kvitt er lekkert. Me har fått kvitt bad, og no kjenner at eg sukker fornøyd kvar gong eg kjem inn der og ser bittelitt lysare på livet rett og slett. Fiiine bilder altså! Trur eg må gå på fotokurs hos deg eg, Lisette 🙂

  Klemmings!

  Svar
 6. Monica

  Hei på deg.
  Så enig med deg!! Hvitt er delikat, rent, enkelt og skaper ro og harmoni.
  Nydelige bilder!
  Ønsker deg en riktig fin onsdags kveld 😉
  Klem, Monica

  Svar
 7. macMatre

  Elsker hvitt jeg også!
  Det gir ro, og jeg er helt avhengig av hvite, rene linjer og flater.
  Flotte og stemningsfulle bilder du har tatt.
  Og flott med bildelisten 🙂
  Har også de små sommerfuglplakatene, de er så søte 🙂

  Svar
 8. Karlotte

  Hello darling!! Jeg fikk tak i det stripete teppet på Ikea Slependen en lørdag for et par uker siden. Alle andre varehus i Norge var utsolgt, men de skulle få inn 16 stk der den lørdagen. Da jeg kom var det 3 stk. Du får sjekke lagerbeholdningen på nett- om de har igjen på Slependen kan de kanskje sende det til deg? Ellers regner jeg med de skal få inn på alle varehusene igjen- var vel litt tidlig å gi seg med det allerede. Elsker teppet. Vi har det i den delen av stua vi ikke bruker så alt for mye (det er ikke tv der!) og det holder seg bra. Trekker til seg litt støv og skitt, men støvsugeren fikser det. Er jo 100% ull så kvaliteten er ganske bra! Håper du finner det:-) HA en fin dag, klem klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.