Hvite gulv, jatakk…

18. november 2012

Ukategorisert

Drømmen om hvite gulv er stor, og drømmen blir kanskje omgjort til virkelighet i løpet av av våren neste år- kanskje før om jeg maser…hehe. Hva er det med hvite gulv? Jo, det gir en større følelse av rommet, det gir energi med store lyse flater og trenger absolutt ikke og være sterilt. Mix av etniske elementer som jeg elsker, med en dæsj skandinavisk, så kan det ikke bli feil i mine øyne med hvite gulv. Vi har ikke så stor stue nede i 1 etg, så hvite gulv har jeg konkludert med er tingen. Vi har såpevasket eik parkett nede, og den er vell 3 år nå tenker jeg. 

Kilder: google
Tenker at med så lys parkett som vi har nede så trenger jeg kanskje ikke mer en 2 strøk? Jeg setter pris på tips og råd her. Jeg spurte på instagram for noen mnd siden om og beholde vårt såpevasket eikeparkett eller male hvitt. Gjett hva svaret var? Jo…beholde vårt. Men jeg har bestemt meg…og mannen min har bøyet seg over maset. Neida…

Glad søndag til deg som titter innom.

Lisette

19 kommentarer til “Hvite gulv, jatakk…

 1. Blåbærtua

  Håper du får kvite gulv til våren,alle mine gulv er enten kvite eller svarte og eg er kjempefornøyd:)
  Dei kvite gulva løfter Sån fram det ein har av møbler og ting,og om det viser litt meir på gulva så veier det opp for at det er lyst:))
  Fine søndag til skjønne deg!
  Klem fra Lillian

  Svar
 2. cathrine – trettien [31]

  Hei!
  Først og fremst, dere må motivere dere til jobben… Med såpass ny parkett må den slipes eller pusses for å få bort fettlaget. Jeg gjør dette for hånd (puh) fordi vår parkett allerede er veldig slitt. Jeg malte først to strøk, men så fort at jeg måtte a et til pga det var ujevnt enkelte plasser.. Det blir bra til slutt, men det tar jo tid… Tørke mellom strøkene og herding… 😉 lykke til 🙂

  Svar
 3. Forever Love

  Ja det er et poeng som C skriver, vi har jo i stuen og der bare pusset vi parketten lett med sandpapir og malte tre eller var det 4 strøk. MEN i gangen er parketten for hard, så der er har det flasset av maange steder… Der kjøpte vi bare en parkett for å male den da vi skal ha enstavsparkett fra gangen gjennom stuen snart….

  Vi hadde ikke tatt inn noen møber da vi malte og de bør ikke tas inn igjen før etter minst 24 timer men jo lenger det får herde jo bedre er det. Vi har brukt 3 stjerner og den har holdt SUPERBRA i stuen, nå er det 2 år siden og mange dømte det prosjektet nord og ned:) Nå sier de verste kritikerene at de er veldig overrasket over at det fremdeles ser så bra ut…

  Good luck.

  Klem

  Svar
 4. TreToEn

  Hvite gulv er superfint, forstår godt at du vil male! Har vurdert å male parketten i stua selv, men har kommet frem til at den får være som den er en stund til.

  Jeg malte gulvet i gangen i 2.etg for ikke så lenge siden. Brukte, som Tonje, Tre Stjerners gulvmaling, den er knallbra! Jeg fikk beskjed om at man måtte ha tre strøk, selv om det ser bra ut etter to så har det med slitestyrken å gjøre. Så når du først har tatt vekk alle møblene ville jeg nok spandert den ekstra tiden på å male tre strøk 🙂

  Klem

  Svar
 5. Vibeke, Livet på Bengtgarden

  Det savnet er her også… Og jeg sitter ofte å tenker , hvordan skal jeg klare det uten å flytte ut alt på stua og spisestua…
  Kan jeg male have gulvet først? Vil det sees mon tro?

  Har mest lyst til å bare sette i gang – sende mannen på guttetur og vips… 🙂

  Fin søndag til deg og en vakker dag har vi nok hvite golv begge to skal du se!

  Klæm Vibeke

  Svar
 6. Drude Nygaard

  Jeg har hvitmalte gulv på soverommene og i en liten gang. Det er vakkert, men hvert minste hårstrå viser….. Lekkert, men upraktisk vil jeg si. I stuene har jeg slipte furugulv som er hvitlasert og så lakket. Fint og praktisk. Jeg synes ikke du burde male. Men, skjønner du har lyst. D

  Svar
 7. Har en drøm…

  Det blir nok lekkert Lisette!!
  Her hadde det aldri funket, vi har sort hund, og for meg hadde støv og skitt syntes for godt:)) Tror jeg hadde blitt G A L!
  Da vi la nytt gulv i sommer prøvde vi og legge ut endel gasnke så hvite planker en stund for og se, og nei, det hadde ikke gått:)

  Men lekkert, DET er det ingen tvil om ♥

  Svar
 8. Spirea

  Åh, du er jommen ikke alene om å ønske deg hvite gulv – jeg syns bare det er kanonlekkert, finnes nesten ikke noe finere i mine øyne! Så heldige deg – det kommer til å bli superlekkert!! Helt sikkert upraktisk, men sånt blåser vi i… 😉 Jeg vil og ha hvite gulv….!! nå!! 😉 kanskje det kommer…må få mannen med på laget her og. Ønsker deg en nyydelig søndagskveld 🙂 klem

  Svar
 9. Fabelaktig

  Jeg vil også ha hvite gulv – men det blir nok med drømmen. For jeg er praktisk anlagt 🙂

  Fortsatt fin kveld!
  Her har vi spist en deilig biffwok og nå venter sofaen *smile
  klemklem

  Svar
 10. ved siden av

  Ja, hvitmalte gulv er lekkert! Vi har på lekerommet og på vårt og frøken dings soverom…romma er nede og har små vinduer og lite dagslys.
  Hvite gulv gjorde mye med romfølelsen:)
  når det er sagt; støv, hår (mitt er relativt mørkt), sokkelo (!) og andre ting viser fort…jeg er glad i vår hvitolja parkett i stua…

  Uansett lykke til! Kan ikke bli annet enn flott hos deg!
  (tips: to strøk med heftgrunn, olje, deretter chipolin hvit gulvmaling – litt blank, men sitter som støpt:) vi har prøvd både trestjernes og chipolin, sistnevnte vinner suverent!)

  Svar
 11. Frøken Fryd

  Spennande! Kvite golv er kjempe fint, men veit ikkje om det hadde vore tingen hos slike skitt-fantar som oss 😉

  Gratulerer med ny header, den var kjempe fin!

  God ny veka til deg, fine Lisette!

  Klem Eli

  Svar
 12. Hildemiho

  Ja takk til hvite gulv sier jeg! Det er såå fint!
  Vi flytter inn i nytt hus i januar og jeg har store planer om å male gulvene. Begynner med loftstua og trappen og ser hvordan det blir før jeg går videre til stue og kjøkken. Men tror nok det blir lysegrå gulv hos oss for å gjøre det litt mer støv vennlig….

  Svar
 13. Ingeborg

  Hvite gulv er superfint… og uaktuelt her i huset, får aldri mannen med på det.
  Så da får jeg nyte andre sine malte gulv, går bra det også:)

  Fin ny uke til deg:)

  Svar
 14. creando

  Vita golv är sååå fint. MEN det är förfärligt opraktiskt. Vi har vita golv på hela vår bottenvåning och jag städar jämt. JÄMT! Men är det rent är det fint 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.