HVEM ER JEG?

5. juli 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

JEG HAR UTFØRT EN VA- STEMMEANALYSE HOS LUNDBORGKLINIKKEN

For noen uker siden gjennomførte jeg en test hos Lundborgklinikken som gjorde stort inntrykk på meg personlig. Jeg tok en VA- stemmeanalyse som er en revolusjonerende teknologi som  analyserer stemmevibrasjoner, og eventuelle emosjonelle problemer og ulike personlighetsaspekter man bør arbeide med og psykosomatiske koblinger. Kan med hånden på hjerte si at det stemte på en prikk hele analysen. Det var nesten litt skremmende treffsikker når Malin gikk igjennom resultatet etter jeg hadde pratet i en mikrofon i 4 min. Analysen fortalte meg hvordan jeg var som person, emosjonelle stagneringer og underbevisstheten min. Mikrofonen målte triggere som overtoner, undertoner, tonefall og annet registreres. Alt er tolket i forhold til en omfattende referansedatabase. Teknologien har meget høy nøyaktighet og reproduserbarhet.

Jeg er en «sucker» for slike tester og ser på det som selvutvikling hos meg selv. Kan så absolutt anbefale denne testen, den gav meg mye. Jeg er en person som har god innsikt på svakheter og styrker, og analysen gjorde meg enda klarere på hvem jeg er!

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.