Hvem er DU?

2. september 2015

Hverdagsglimt / Run & Relax / Tanker

 

Jeg undrer ofte på hvem som faktisk leser bloggen min! Hvem er DU? Hvilke kjønn? Hva jobber du med? Alder? Hva liker DU å se og lese mest på bloggen her? osv osv. Jeg er nysgjerrig av natur, og en grubler. Derfor kaster jeg “ballen ut” til dere, hvem er DU?  De fleste som har lest bloggen min har nok et inntrykk av hvem bloggeren er, men det er nok langt i fra sannheten. Vi er mennesker med følelser vi også. Heldigvis har jeg vært skånt for stygge kommentarer, noe på grunn av at bloggen min “ikke stor nok” i bloggverden- ufine kommentarer kommer i løpet av fartstiden som blogger.

Jeg prøver å framstå som ærlig, men holder igjen på noen aspekter i bloggverdenen. Nettopp fordi jeg har flere hensyn å ta i forhold til familie og arbeid.

Da…gleder jeg meg til å bli kjent med DEG!

P.S: I verste fall vil ingen dele noe…men det er ok det også♥.

By  Lisette

6 kommentarer til “Hvem er DU?

 1. plenty of fish dating site

  Attractive section of content. I just stumbled upon your
  blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your
  blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  Svar
 2. quest bars cheap

  I just could not leave your website prior to suggesting that I actually
  enjoyed the usual info an individual provide for your visitors?

  Is gonna be again frequently in order to check up on new posts

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.