HVA SKJEDDE MED Å LA TANKENE FLYTE?

13. januar 2016

Blomster og planter / Cahetu

 

 

Fineste HAY skålen og den beste håndkremen fra Meraki.

 

Innlegget jeg hadde for noen dager siden om nettbrettet eksploderte i antall besøk på bloggen- hadde ingen anelse om at det ville treffe så mange. Tror mange familier har samme dilemma av disponoering av tiden på nettbrettet. Jeg har blitt mer og mer bevisst på at mobiltelefonen min ikke trenger å være med på pauserommet, i sofaen eller på venterommet til kiropraktoren. Hva skjedde med å bare la tankene vandre…? Tror mange mennesker glemmer å kjenne etter på det å bare være. Nuet og rastløsheten er to motpoler, og jeg tror fast bestemt at mange av oss synes det er ubehagelig å kjenne på rastløsheten. Der i blant meg! Jeg godtar rastløsheten, men lar den ikke styre meg på langt nær som før. Dette har tatt meg lang tid, og er ikke noe som endrer seg øyeblikkelig.

By Lisette

2 kommentarer til “HVA SKJEDDE MED Å LA TANKENE FLYTE?

 1. Har en drøm …

  Så sant…
  Jeg er en av de som har med, og bruker mobilen hele tiden 🙁
  Og slik er ungdommene også – kanskje ikke så rart …

  Men når vi spiser middag, da er telefonene et annet sted, og før, da de var yngre og hjemme om kveldene, la vi alltid fra oss telefonene når vi så på TV sammen 🙂

  Ha en fin fin kveld, og la tankene flyte… :))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.