HVA JEG GLEDER MEG TIL I MAI

1. mai 2016

Blomster og planter / Selvåg gartneri

MY GINKO BILBAO THREE IS GROWING AND GROWING

Jeg elsker mai måned, nettopp fordi da er våren ordentlig i gang. Trærene er i blomst, og man kan starte med planting av sommerblomster. I år har jeg ikke plantet mye enda, jeg har hatt is magen. Og det er jeg glad for, siden frostnetter er der fortsatt. I fjor brukte jeg flere hundre på blomster som ikke stod på grunn av dårlig vær. Håper inderlig at sommeren kommer i år! Mai er en eksamensmåned, og jeg kan i slutten av denne måneden si at jeg har tatt et årstudium i religion. Det var vært et enormt spennende studie, som har startet stor tankevirksomhet hos meg. Jeg har lært enormt om andre religioner, og det vil gi meg stor utelling som framtidig KRLE lærer og ikke minst forståelse av våre nye landsmenn.

Ser du forksjell på Ginko treet mitt? Sjekk det midterste bildet versus det første. Bladene har blitt store og frodige. Da jeg hadde innlegg på bloggen min i forrige uke om dette treet, fikk jeg flere spørsmål hvor det er kjøpt. Bor du i Rogaland? Da bør du besøke Selvåg gartneri på Krossberg. De har et unikt sortiment om du er på jakt etter spesielle sorter blomster, krukker, hagemøbler, urter og rosetrær.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.