HVA ER AKSEPTABEL FORFENGELIGHET?

10. oktober 2017

Egenpleie / Filosofi / Hverdagsglimt

 

FORFENGELIGHETEN LENGE LEVE

Jeg ser på meg selv som forfengelig. Likevel kjenner jeg meg ikke igjen i definisjonen og betydningen av ordet som beskriver en forfengelig person er selvopptatt når det gjelder utseende og påkledning.  Ja, jeg liker å være den beste utgaven av meg selv. For meg innebærer det å spise sunt, balansere stress, gode ansiktsrutiner på badet, være et medmenneske som bryr seg om andre og ikke minst være glad i seg selv med sine feil og mangler. At jeg interesserer meg for klær, livsstil, hudpleie og interiør gjør meg muligens litt forfengelig. Jeg liker å tror at jeg er god på å balansere forfengeligheten. Jeg kan gå ut i joggebukse på butikken usminket, no worries. Likevel liker jeg gode hudkremer og en fin bluse. De siste par årene har jeg rettet fokuset mer inn mot meg selv. Jeg har bygget selvfølelsen min steg for steg ved å finne tilbake til den Lisette jeg trivdes å være. Det har tatt tid, en prosess som krever både styrke og energi. Energi jeg nødvendigvis ikke har hatt de siste årene. Å ta vare på seg selv innebærer å bli bedre kjent med seg selv slik at en kan planlegge og styre livet sitt på en måte som gir mening. Mening for meg og ingen andre. Vi har ulike verdier og det gir oss mangfold. Personlig synes jeg det viser integritet.

Jeg regner med at du leser bloggen min fordi den muligens har passe forfengelig innhold og inspirasjon. Jeg er meg og du er deg. Så lenge vi kan akseptere hverandres ulikheter og interesser er jeg takknemlig. Takk for at du velger MEG når du leser bloggen.

 

6 kommentarer til “HVA ER AKSEPTABEL FORFENGELIGHET?

 1. tinyurl.com

  Hey there would you mind letting me know which hosting company you’re using?

  I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most.

  Can you suggest a good web hosting provider at a fair price?
  Kudos, I appreciate it!

  Svar
 2. quest bars cheap

  You’re so cool! I don’t think I’ve read something
  like that before. So nice to discover somebody with some
  unique thoughts on this subject matter. Seriously..
  thank you for starting this up. This web site is one thing that is
  needed on the web, someone with a bit of originality!

  Svar
 3. ps4 games

  Wonderful work! This is the kind of information that are supposed to be shared around the
  internet. Disgrace on Google for not positioning this put up upper!
  Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

  Svar
 4. quest bars cheap

  I truly love your site.. Pleasant colors & theme. Did you create
  this amazing site yourself? Please reply back as I’m
  wanting to create my very own website and would love to learn where you got this
  from or just what the theme is called. Cheers!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.