Hva blomster gjør med humøret!

22. september 2015

Blomster og planter / Foto / Hverdagsglimt / Interiør

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Jeg har alltid følt meg litt kresen når det gjelder blomster! Misforstå meg rett, jeg elsker å motta blomster, men liker buketter som er rolige i sitt uttrykk.  Så, hva mener jeg med dette? Jeg ser at mange blomsterforhandler har ferdigebuketter, og det er den “verste sorten” for meg. Jeg har handlet slike buketter i hu og hast før, men prøver å unngå. Om jeg skal handle en bukett til meg selv, så velger jeg blomster som astrantia, hortensia, hvite eller dus lilla roser og eucalyptus.

Når det gjelder utkåring av giveawayen så trekker jeg en heldig vinner på torsdag!

By Lisette

En kommentar til “Hva blomster gjør med humøret!

 1. Har en drøm …

  hehe, kjenner meg igjen 🙂
  Litt farlig å kjøpe blomster til folk egentlig… bedre med en vinflaske, tjihi:)
  Eller tulipaner da, i den sesongen er det bare å kjøre på med blomstergaver til meg, jeg vil ha mange fine farger og jeg vil ha store bugnende buketter – elsker tulipaner, rett og slett:))

  Ha en fin fin kveld 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.