Hurra, hurra, hurra…

18. februar 2012

Barcelona / Bursdag / Reise

For min snille samboer som blir 35 år i dag, dagen feires her hjemme med familien på tapas middag. Det venter han en stor overraskelse i ettermiddag. Jeg har pakket inn reiseguide og billetter til Barcelona nå i begynnelsen av mars. Jeg gleder meg veldig til og nyte hverandre, uten kjas og barn. Det er lov og si, ikke sant?
 
 
På med den sorte Chanel lakken…
 
Mottar reisetips gjerne, har aldri vært i Barcelona før. Reiselederene anbfalte Barcelona framføre Paris, som var den egentlige plassen jeg hadde tenkt og bestille…
 
God lørdag til dere tittere.
 
Lisette

36 kommentarer til “Hurra, hurra, hurra…

 1. Karlotte

  Good morning darling! Gratulerer til mannen – og for en gave ja!! Det er i høyeste grad lov å si det – det kjenner jeg etter en natt med to syke unger og minimalt med søvn. Det blir så som så med kjærestetid innimellom! Ellers var jo jeg ute på bøgda og fikk lånt meg det Ikeateppet til en fotografering jeg hadde her. Har ventet og ventet på at de skal få det inn igjen. Stua og interiørsjela mi blir liksom ikke fullstendig før det er på plass;-) I dag skal det i følge nettsidene til Ikea være 16 stk tilgjengelige på Ikea Slependen og gjett hvem som skal trosse snøvær og sette igjen to syke barn og en smådårlig mann hjemme og være utenfor døra på Ikea kl 10??! Små gal? Nei da:-) Fineste lørdag til deg og fin fin feiring av mannen, klem fra Karlotte

  Svar
 2. Banebakken

  Åhi, så herlig da! Det er absolutt lov å si : )
  Har aldri vært i Barcelona selv, men kunne godt
  tenke meg å dra – så jeg ser fram til å høre
  når du kommer tilbake. Kos dere så mye i kveld
  med familie og tapas – gratulerer til mannen!

  Klem.

  Svar
 3. Ingrid Louise

  Gratulerer i huset!! Og for en gave!! 🙂
  Barcelona er en fantastisk by,så der vil dere få det fint!!
  Er jo en stor by,så vi tok en buss-sigthseeing og fikk sett masse,og havnen er virkelig verdt et besøk!!Frokost på stranden er også å anbefale,masse koselige frokost-kafeer der!! Og shopping-mulighetene er enorme,spørr på hotellet hva de anbefaler og ta en taxi til en av shoppingatene,myyye å shoppe og gode priser!!
  Lykke til!!
  God helg!!
  klm ingrid l

  Svar
 4. Nordlys

  Barcelona er fantastisk! Det er bare å glede seg!!!!
  Jeg har vært der ihvertfall fem ganger, og koser meg like mye hver gang! Herlig shopping, deililig mat og ikke minst god drikke! Å sitte i en trang gate med et glass Cava er jo bare god stemning! 🙂
  Anbefaler dere ellers å ta en matbit på Salero! Et fantastisk sted med nydelig mat! Husk bare å bestille bord! De fleste spiser ganske seint, så for stemninga sin skyld, er det greit å ta middagen litt utpå kvelden….
  Tipper det er en som blir fornøyd idag! Ha en finfin dag!
  Klem fra Carina

  Svar
 5. expojippi

  Wow!! Det må da vel være den beste gaven!!
  Herlig å go noe som kan glede dere begge,
  og det er helt klart lov til å glede seg til
  dager uten barna.

  Ha en magisk feiring!
  Fin lørdag!
  Ane

  Svar
 6. Beate Kristin

  Barcelona er fantastisk!!! Vi var på Tibidabo, det høyeste punktet i Barcelona. Å stå der og se ut over hele Barcelona var helt magisk. Det var et tivoli der som vi hadde med barna på. En av de aller fineste opplevelsene noen gang. Ønsker dere en herlig tur og en fin feiring i dag!

  klem, Beate

  Svar
 7. lisje astrid’s husblogg

  Stas at du ville følgje bloggen min:)
  Eg likar din blogg også…Ulikt ja, men det er det som er kjekt!

  🙂

  Svar
 8. AC Home

  Gratulerer til mannen i huset! Vi skal til Barcelona i Mai og nå håper jeg du får noen fine reisetips her inne så jeg kan ta med på veien:)) Kjekt!!
  Nyte dagen! Her er det snart på jobb til maaasse varer som venter.

  AC

  Svar
 9. 365 ting jeg liker

  Ja det er lov å si… (Jeg drømmer om det samme;)
  Hvilken perfekt gave! Her hjemme fyller min halvdel 35 på tirsdag og jeg vet ennå ikke hva jeg skal finne på, panikk hehe!
  Fantastisk helg til deg!

  Stor stor klem Birgitte

  Svar
 10. Kaspara

  Heisan Lisette
  Gratulerer med mannen og for en fantastisk herlig overraskelse du har tenkt til å gi han! Jeg har ikke vært i Barcelona før, så noe reisetips kan jeg nok ikke bidra med. Ha en superkoselig bursdagsfeiring!
  Klem fra Kaspara

  Svar
 11. Hege Synøve Kolstad Evensen

  GRATULERER:D
  Og for en lekker gave, både inni og utenpå!
  Har kun hatt en natt i Barcelona i pur ungdom, rasende gjennom Europa på interrail…
  Gleder meg til å høre dine opplevelser:)
  Selv blir det en romantisk tur til Paris i mai…

  God lørdag til deg og dine, og god feiring!

  Svar
 12. Fruen i Vinkelveien

  Gratulerer til han! Og så snill du er som gir bort en så flott gave :)Er alltid deilig å komme seg litt bort, og bare pleie hverandre 🙂

  Ønsker deg en flott lørdag og feiring i dag :):)

  Klemmer

  Svar
 13. Tone

  Gratulerer til mannen !! Så herlig gave, og bare dere to, det blir jo bare toppers!!
  Jeg har vært der, kommer litt ann på årtid, om du pakker med bikini eller ei, men det er en fantastisk by med mye spennende arkitektur 🙂
  Ønsker deg en fin helg, klem Tone

  Svar
 14. Stine

  Gratulerer så mye med mannen, så snill du er:-)Håper det blir en topp tur til Barcelona, det fortjener dere:-)Kos dere max i kveld!!!!
  Klem Stine
  PS.Om du har et tips om hvordan jeg får vekk roboten på meldingsfunksjonen, tar jeg gjerne imot tips..

  Svar
 15. AC

  Gratulerer med mannen.
  Flott gave han får.
  Og det er lov å si;)
  Barcelona er et sted jeg har lyst å reise til og,
  mange sier det er så fint med by og strand på en gang.

  Ha en fin kveld!
  – AC

  Svar
 16. Fabelaktig

  Så herlig gave! Jeg har aldri vært i Barcelona, men vært i Madrid og andre steder i Spania og – ELSKET DET!

  Fineste helgen til deg! Nyt den og kos deg masse:) Jeg skal bake fastelavensboller i morgen *kos*

  Smil og klem

  Svar
 17. Limestone by the Sea…

  Å Barcelona är en underbar stad, med både närheten till havet, arkitektur, shopping, kultur och god mat. Missa inte att gå upp på taket på Gaudis verk La Pedrera, kolla in Casa Batllo, Parc Guell etc. Äta mycket tapas och strosa i gränderna. Å jag vill också! kram Victoria

  Svar
 18. OdaAnna

  Oj for en flott gave! Heldig mann som får så fin gave:) Høres helt supert ut med tur for bare to, og ja, det er fult lov å si at man koser seg uten barn i ny og ne og. Kos dere med feiring i dag:)

  Svar
 19. Myke minutter

  Så herlig! Og ja, det er lov å si at man gleder seg til være bare to 🙂 Det gjør jeg, når vi forhåpentligvis endelig får tatt vår planlagte kjærestetur til Paris til sommeren/høsten. Har vært på jentetur til Barcelona to ganger, det var helt topp! Ti år siden sist, så jeg husker dessverre ikke navn på noen steder å anbefale. Klemmer

  Svar
 20. En ny start

  Flott gave! Ååå så deilig å komme seg bort litt 🙂 Det er lov å si 🙂 Jeg vurderer det samme for meg og min mann etter at vi har fått flyttet inn i huset og ting har roet seg litt.

  Jeg har en venninne som er fra Barcelona og som bor der nå. Hvis du ønsker kan jeg sikker sende henne en mail og høre om hun har noen lokale hemmeligheter som man burde oppleve? Hvis du ønsker dette så bare legg igjen en kommentar hos meg så skal jeg sende avgårde en mail med engang 🙂

  Ønsker dere en god tur.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.