Høstjakke og Milla Interiør

27. august 2013

Ukategorisert

Noen Kristiansand turer blir det i løpet av året, og da stopper jeg alltid innom Milla Interiør. Superfin butikk som selger interiør og dameklær. Dem fører alle merker jeg liker som Tine K Home, ByNord og Missoni osv. En av mine klesfavoritter er 2ND DAY/ Birger & Mikkelsen. Denne jakken sendte snille Beathe fra Milla Interiør til meg, den passet perfekt. Den har skinnarmer som gjør jakken elegant og røff på samme tiden. Min høstfavoritt denne høsten. Skal brukes til fint og hverdag.
Milla interiør finnes på FB og IG under Millainterior. Trykk på link. 

Ellers i løpet av uken kommer innlegg om ny sofa og stuen nede.

Lisette

5 kommentarer til “Høstjakke og Milla Interiør

  1. deasogmia

    Takk for koselig kommentar. Bordene er kjøpt på bohus, de er opprinnelig i eik, så jeg har malt de med dempet sort. Er 3 bord i forskjellige størrelser…

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.