Høsten og en lysende framtid

1. september 2015

Blomster og planter / Høst / Hverdagsglimt

 

1.september, og høsten er like om hjørnet.  Denne årstiden er ikke favoritten da jeg  er en ordentlig sommerjente. Dog, elsker jeg stearinlys og late ettermiddager.

Hverdagen er ordentlig i gang, eldstemann er godt i gang med skolen og trives sålangt. Jeg trives også i student tilværelsen, sanking av nye lektyrer og påfyll. Føler at dette er høsten min, og kjenner jeg tar rett valg for framtiden. Jeg gleder meg til den dagen jeg skal blir kontaktlærer for første gang- jeg brenner virkelig for relasjoner og læring. Det å være en god formidler innebærer mange aspekter. En skal brenne for jobben sin, være oppriktig glad i elevene sine, formidle stoffet på uilke måte og “tenke utenfor boksen”. Etter jeg fikk jobben som miljøterapaut på skolen har jeg fått en helt annen forståelse av hva læreryrket innebærer. Lærere har enormt krevende yrke, og det forventes mer og mer av dem. Jeg tar av meg hatten til alle de fantastiske lærerene på jobben, og rundt om i Norges land. Jeg ser den gode jobben dere gjør hver dag!

P.S: Vil du vinne Berit Nordstrand bøker? Giveaway HER.

By Lisette

 

 

 

En kommentar til “Høsten og en lysende framtid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.