HØSTEN ER LIKE RUNDT HJØRNET

19. august 2017

Hverdagsglimt

HØSTEN ER LIKE RUNDT HJØRNET

Det er flere ting jeg liker med høsten. Fargene, stearinlys og innekos, og kanskje aller mest høstmoten. Eneste minuset denne sommeren er at jeg faktisk ikke har brukt sommerklær.Det er i grunnen helt tragisk at vi nesten ikke har hatt noen dager over 18 grader, tipper gjennomsnittstemperaturen har vært mellom 15-18 grader de siste to månedene. Jeg krysser fingre for at vi får en fin sensommer, det korter ned på høst og vinteren.

«Fantastisk farger og kaldere vær,
sommeren er på hell og høsten er nær,
fuglene rømmer og blomstene forsvinner,
nyt solen så lenge den skinner».

Så tilbake til noe helt annet, bloggen. Hva ønsker dere å lese mer av nå i høst, og hvilke bilder liker dere best å hvile øynene på? Mattips, treningstips, tanker, interiør, mote eller hudpleie? Jeg blir takknemlig for tilbakemelding. Legg igjen en kommentar her på bloggen. Jeg trenger litt respons innimellom. Det kan være den ene meldingen som gjør en forskjell og motivasjon til å fortsette. Så liker du bloggen min, så kommenter gjerne. 

En kommentar til “HØSTEN ER LIKE RUNDT HJØRNET

  1. Ingrid

    Hei. Tror ikke jeg har vært her før og har ikke noen bloggtips å gi. Strever med å finne på noe til min egen blogg også fra tid til annen, også fordi jeg er ganske mye eldre enn de fleste bloggere. I alle fall var bildene dine på dette innlegget veldig delikate. Blogger med delikate bilder synes jeg det er kjekt å lese. Det fenger liksom mer. Jeg synes det er kjempevanskelig å ta fine bilder, men jeg prøver etter beste evne.
    Beste hilsen Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.