Høst, kom inn…

30. august 2012

Blomster og planter

I dag fikk jeg det for meg…det hvite Tine k sofatrekket skal bort, og jeg skal legge om til fargen Kit. Kit er en slags grå/beige farge og er i den nyeste katalogen til Tine K om du er nysgjerrig på den. Du kan også gå inn på Tine K sin blogg HER,  for og se på alle høstens gobiter. Ingen hemmelighet at jeg ELSKER interiøret til Tine, og kunne hatt bort i mot hele kolleksjonen. Men det hadde kanskje blitt litt kjedelig det også…

  Du skulle ha sett meg hjemme her i dag som en vivelvind med vaskekosten, og jeg gleder meg til og vise dere det endelig høst resultatet med sofa etc.


Nytt Tine K brett, var egentlig på utkikk etter det sorte fatet, men var ikke kommet enda…
Ser du hva jeg holder i hånden?
 
 
 
Ja, du tippet rett. Jeg har funnet sjokoladecosmos i en lokal blomsterbutikk. Hurra…fikk med meg 8 stilker av dem. Det tror jeg må være den vakreste blomsten jeg har hatt i hus. Den er rød/sort i fargen, som fløyel. Wonderfull…
 
Lisette
 

15 kommentarer til “Høst, kom inn…

 1. Har en drøm…

  For en nydelig blomst!!
  Helt herlig ♥
  Og så heldig du er Lisette, som kna kjøpe så mye fint fra TineK – det er min absolutte favoritt også:)
  Den nye fargen på sofa’en blir nok knallfin:)

  Ha en fin fin kveld:)

  Svar
 2. Dianas lille boble

  så kjekt å se at du fremdeles er aktiv, og så kjempe flink! Gamle bloggen min ble ødelagt! My dream her… så jeg måtte lage ny, kjipt!!

  Ha en fin kveld. Kjekt å se at du gjør d så bra!!

  Klems Diana.

  Svar
 3. Hildemor

  For en fin blomst, den har jeg ikke sett før.
  kjenner jeg er klar for litt høst nå ja.
  Blir kos i bergen, gleder meg til vi treffes, lenge siden nå.
  Fin helg
  Klem

  Svar
 4. drudeblaa

  Den vakreste blomsten. Det er jo en knoll. Jeg har tenkt å prøve å grave opp min før frosten, og lagre knollen og se om jeg får den til å vokse igjen til våren. Min plante er blitt kjempediger i løpet av sommeren. Nå skal jeg følge lenken din og se hva Tine-K har å by på. D

  Svar
 5. Annfrid

  Det var en nydelig blomst, tror ikke jeg har sett den før. Nydelig fat:-)Så blir det kjekt å få med seg forandringen som kommer.

  God helg fine Lisette.

  Klem

  Svar
 6. ved siden av

  Høsten har alltid vært en fin årstid:)
  mange bursdager, innekos, peisvarme, te i koppen, lune farger og lesetid…
  fin sjokoladeblomst, jeg likte også godt den forrige du fikk med deg hjem, vet du navnet på den?
  ønsker deg en fin fredagskveld (kanskje sola varmer i vinduskarmen hos deg også ikveld:)
  klem nina

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.