Høst i stuen!

1. oktober 2015

Instagram / Stue / Tine K

 

Jeg har lenge hatt det med mørke toner i sofaen, og det har jeg fortsatt. Månedene raser fort fram til jul, og jeg har en idé til farger som kommer i sofaen. Jeg har en ting for burgunder og grønt, og ender nok opp men en av fargene til jul. Har siklet lenge på to av putene som er i sofaen fra den nyeste kolleksjonen til Tine K Home. Jeg har vært en trofast Tine K fan i mange år, og blir fortsatt like yr når ny kolleksjon kommer ut.

En rask tur innom bloggen før jobb! Ha en nydelig dag.

By Lisette

3 kommentarer til “Høst i stuen!

  1. Maria

    Du har det så utrolig fint 🙂 Her I huset er ikke mannen så veldig glad I så mye “dill” så det blirikke så mye pynt og puter og sånn – men til jul skal jeg sy mange juleputer og ha på benken I gangen. Det må jo være lov til jul liksom 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.