HØST I STUEN

3. oktober 2016

Høsten / Hverdagsglimt / Interiør / Stue

SONY DSC

 

Stuen oppe blir aldri brukt, men jeg har bestemt meg for å bruke den mye i høst. Et godt lunt høstpledd, dempet belysning og stearinlys så blir det høstmys med en gang. Jeg setter så pris på det vi har, og har roet meg ned på å kjøpe alt som er trendy NÅ.

SONY DSC

 

JEG ENDRET KANSKJE HVER MÅNED NOE FØR

Det å bli glad i tingene man har er kjempe viktig!

Dagen er mandag og jeg er snart avgårde til Univerisitetet. Jeg er så heldig som er kommet i en kollokviegruppe med 3 fantastiske og kloke mennesker. Gleder meg til to år sammen med dem. Fikk også vite at jeg skal i praksis i 6 uker på skolen jeg selv gikk på vidergående, her skal jeg undervise helsefag. Høstferien nærmer seg også! En liten snarvisitt innom bloggen.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.