HER KAN DU HØRE HVORDAN JEG LYKKES MED SPIS DEG FRI

17. desember 2017

Bright Line Eating / Intervju / Spis deg fri

INTERVJU MED JOURNALIST OG BOKFORFATTER IRINA LEE 

Dette er virkelig utenfor min komfortsone, det å bli intervjuet. Jeg kjente på mange følelser og frykt da Irina spurte om hun kunne intervjue meg. Å blogge og ta bilder er en ting, her styrer jeg selv. Men å høre sin egen stemme og Stavanger dialekt er grusomt. Akk, men her er opptaket fra intervjuet. Heldigvis er Irina utrolig hyggelig, så det gikk ok. Irina Lee er tidligere journalist i TV2 og Bergens Tidende og vår kursholder i «Spis deg fri» med Bright Line Eating metoden. Hun har også skrevet flere bøker, der iblant boka «Spis deg fri».

«Lettere kropp og mer frihet»

#JULEKALENDER I den søttende luken av julekalenderen får du møte Lisette Dagsland Tellaroli (36), som har gått ned 12 kg etter at fulgt Spis deg fri-metoden i tre måneder. I tillegg til resultatene hun opplever, forteller hun i dette intervjuet med Irina Lee om utbyttet hun har fått av grunnkurset og hvorfor denne metoden har fungert så bra for henne. Du kan følge Lisette på bloggen www.bylisette.no og på instagram www.instagram.com/bylisette.no/Vil du lese mer? Last ned gratisversjonen av Spis deg fri her: www.spisdegfri.no/minibokEr du klar for å komme i gang? Sjekk ut introkurset: http://kurs.spisdegfri.no/p/introkursVil du være med på grunnkurset? Neste kursrunde starter i januar 2018. Sett deg på ventelisten her: www.spisdegfri.no/kurs

Posted by Spis deg fri on 16. desember 2017

 

I dette intervjuet deler jeg hvordan jeg lykkes med BLE metoden og hva som har vært utfordrende i denne prosessen. Jeg utfordrer deg å kjøpe boken/introkurset og prøv 14 dager med denne metoden. Jeg lover deg at det virker, ikke bare på det fysiske planet, men også på det åndelige og emosjonelle planet. Trykk HER for å bestille boken.

Ønsker dere alle en fin 3 i advent. Tenn lys.

Varm hilsen fra Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.