HELSESEMINAR MED LUNDBORGKLINIKKEN

12. juni 2016

Helse / Lundborgklinikken i Stavanger

SONY DSC

Thomas Aksnes er Lundborgklinikkens fagekspert på Health Optimizing i Bergen. Han er internasjonalt annerkjent innen helseteknologi, selvregulerende mekanismer og helseoptimalisering. I samarbeid med forskere, institutter og teknologiutviklere over hele verden har han skapt et nytt felt av medisin, som er teknologilbasert medisin. 

SONY DSC

Jan Baak er MD (Medisinsk lege), Professor av Patologi (Amsterdam, Nederland, Sienna, Italia) og spesialist i tradisjonell kinesisk medisin. Han har mange internasjonale priser, har tittel som æresdoktor, Har vært professor på Harvard Medical School (Boston, USA) publisert mer en 500 vitenskapelige artikler, skrevet 3 bøker og veiledet 42 doktorgrad studenter i Amsterdam, Bergen og Stavanger.
I 2008 mens han forsket på brystkreft i Shanghai, Kina, kom han i kontakt med Tradisjonell Kinesisk Medisin som han studerte ved Shanghai Universitetet av TKM, og siden 2013 på det Teknologiske Universitetet i Munich, Tyskland (MSc, feb 2016). Han har en privat klinikk som kombinerer vestlig medisin og TKM.

SONY DSC

 

13254494_604480246382556_8943736499745513817_n

Jeg er så heldig som har blitt kjent med disse tre flotte damene fra Lundborgklinikken. Daglig leder Malin Shefstrøm til venstre, terapaut Lillian Adreassen i midten og terapaut Katrin Stavnem til høyre.

13432337_613222178841696_2580636361912970983_n

Dr.Sandor Kulin er en nytenkende lege fra Budapest som skaper begeistring med sine forelesninger både i Europa, Amerika og Asia. Dr.Kulin er medisinsk fagansvarlig for Kaqun, og hadde en forelesning om det revolusjonerende ELOvannet og deres forskning.

SONY DSC

 

HELSESEMINAR I STAVANGER I DAG

Hele dagen har jeg tilbrunget sammen med helseentusiaster fra hele Rogaland. Helseseminaret var innom ulike helseproblemer som brystkreft, ernæring, helsevannet ELO, tretthet og utmattelse. Elovannet som jeg har startet å drikke daglig fikk jeg enda mer kunnskap om, og jeg forstår enda klarere hvorfor dette vannet er unikt og helsebringende. ELO vannet gir målbart økt oksygen i vevet. Oksygenet tas opp direkte til vevet, fordi det er bundet i vann som tas opp til vevet uten å gå via blod eller kjemiske prosesser. Da jeg skulle på løpetur på fredag med mannen rundt stokkevannet merket jeg stor bedring i pusten under løpeøkten. Jeg sprang til og med 6-7 min raskere rundt vannet. Jeg spurte Dr.Kulin om ELO vannet kunne ha noe med dette å gjøre, noe han konkluderte absolutt kunne ha noe med oksygenvannet å gjøre. ELO vannet smaker som vanlig vann(bare enda bedre). Er så takknemlig at jeg fikk invitasjon av Lundborgklinikken til å bli med på helseseminaret, og jeg gir min varmeste anbefaling til deg som leser om du vil ta en helsesjekk hos klinikken. Damene som driver Lundborgklinikken ønsker å lete etter årsaker til sykdommer og ubalanser.

By Lisette

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.