Ekte vanlijesaus
5 dl helmelk
1 vaniljestang
4 egg
0.5 dl kokosblomstsukker
1 ts maizena
Slik gjør du:
Ha alle ingrediensene i en kjele. Skrap ut vaniljefrøene og ha vaniljestang og frø i kjelen.Varm opp under omrøring og rør til kremen er passe tykke.Pass på så det ikke koker. Sett kasserollen i kaldt vann og pisk mens vaniljesausen avkjøles så det ikke blir snerk. Synes du den blir litt lite søt kan du piske inn litt honning eller agavesirup etter smak når sausen er temperert.
BYLISETTE14DAGERUTENGODTERI
Da er endelig helgen her, og den store styrkeprøven har jeg klart sålangt i kveld. Ungene fikk servert chips og godteri, og mor har ikke rørt en prikk. Kjente at lysten meldte seg, men jeg var godt forberedt. I ettermiddag laget jeg et sunnere alternativ fra Berit Nordstrand, hjemmelaget vaniljesaus. Den smakte knall godt, og gjorde at søtsuget gav seg. Kokosblomstsukker har jeg stående i skapet, sukkeret har en glukemisk indeks på 35 som vil si at det nesten ikke påvirker blodsukkeret og er derfor sunt for kroppen. Det smaker litt karamellaktig, og jeg bruker det også over havregrøten innimellom. Hvordan går det med dere andre som er med på 14 dager uten godteri? Er spent på å høre.
By Lisette
♣
Hello everyone, it’s my first pay a visit at this site, and piece of writing is actually fruitful in support of
me, keep up posting these articles or reviews.
Hi, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer,
it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!
Other then that, wonderful blog!