Lesestund

26. juni 2015

Interiør

SONY DSC

SONY DSC

 

Innom for å ønske dere en god helg! En perfekt helg for meg er null på agendaen, og et av mine favoritt magasin er Bo Bedre på terrassen. Jeg får mine blader tilsendt hjem i posten, og man slipper noe som helst. Perfekt på late sommerdager….Bladkongen har pakketilbud der man kan velge mellom flere blader for billigere priser, eller blader i tillegg til andre gaver. Bladkongen har også bladabonnement til gutter og jenter, noe som er en perfekt gave til dem som har alt. En jul kjøpte jeg gavekort på Tara magasinet til min mor.

Jeg er i gang med å lage hjemmelaget lemonade- deler oppskrift på bloggen om litt+ et sunnere helgesnacks.

God helg dere!

By Lisette

3 kommentarer til “Lesestund

 1. coconut oil that

  Sweet blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
  Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo
  News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there!

  Cheers

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.