H ø S t

29. september 2014

Høst

 Tror det er første gang på flere år der jeg kjenner at det er greit med høst. Jeg har aldri personlig vært glad i høsten. Noe er relatert til mye regn og mørke ettermiddager. Har til og med kjent på interiørlysten og kreative tanker ift hjemmet. Jeg har lyst til å prøve fargen “berry” fra Tine K home mot sorte detaljer i vinter. Tror det vil ble lekkert- slik jeg har sett der for meg i hodet.
 
 
Takk for du titter innom meg
 
// Pleddet er fra Gliiz //
 
Lisette
 

En kommentar til “H ø S t

 1. Har en drøm

  Høsten er helrlig syns jeg ♥
  Men det er klart at den er finest når den er som nå, med sol og 15 grader.
  Dessuten tror jeg vi er mer klar for den nå, når sommeren har vært så lang og fin:))

  Lekre bilder, digger pleddet!!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.