Grønne vekster og forandringer

30. august 2013

Ukategorisert

Den lokale blomsterbutikken som er 5 min i fra oss, hadde denne kule planten. Den måtte bli med oss hjem, og den stortrives sammen med den sorte puten fra Tine K, kjøpt hos Designstjerner. Elsker sort om dagen…det er en fin kontrast mot det hvite gulvet synes jeg. Og kan kombineres med andre farger lett.


Ellers har det skjedd så utrolig mye de siste ukene på hjemmebanen. Ny jobb fikk jeg for en uke siden…dette er utrolig spennende jobb og jeg beveger meg imot et nytt kapittel. Det kjennes deilig og forløsende, og tror dette vil passe familieforholdene såååå mye bedre. For dem som har følgt bloggen en stund vet jeg jobber 50% natt som sykepleier. Men det ble rett og slett for tøft…og kroppen ble sliten. Jeg har nå fått en jobb som miljøterapaut på en barneskole, som er 5 min gå avstand fra huset vårt. JAAAAA, det er fantastisk! Men på samme måten blir “luksusvanene” med og ha mye fri borte også. Men det tror jeg er bare positivt, da rutiner er viktig for meg. Tror hodet mitt har godt av og tenke litt annet en husarbeid, barn og interiør. Min mann jobber også offshore, så travelt vil det bli. Men jeg ser noe positivt ut i horisonten…

Da ønsker jeg dere alle en fin helg! Takker for at dere besøker meg, og legger igjen spor.

P.S. Et bloggteknisk spm? Jeg lurer på om noen vet hvordan jeg endrer fargen på topicfeltet på innlegget. Der det står “grønne vekster og forandringer? Hos meg viser det nemlig blått. Ser dere det samme?


Lisette


17 kommentarer til “Grønne vekster og forandringer

 1. Hagenhuset

  Deilig med nye grønne planter =) Gratulerer så mye med ny jobb! Høres veldig kjekt ut å jobbe som miljøterapeaut på en barneskole.
  Ellers er overskriften på blogginnlegget med grå skrift og hvit bakgrunn, mens datoen har grå bakgrunn og hvit skrift. Ser ikke noe blått ihvertfall! God helg til deg =)

  Svar
 2. Fotballhjerte

  Det er så fint med grønne planter. Gjør hjemmet mer levende 🙂

  Jeg ser også blå tittel på innleggene.
  Mener du endrer dette i Template designer – avansert – linker. Funka i alle fall for meg 😉

  Svar
 3. Miss Susie and the Bandits

  Gratulerer så mye med ny jobb :o)
  Så spennende. Tror alle har godt av å bytte beite litt innimellom ;o)
  Også så nærmt hjemmet da. Praktisk!
  Rutiner er virkelig en god ting ja ;o)
  Nydelige bilder. Såååå utrolig fint med hvitt gulv :o)
  Får det aldri gjennom i hjemmet her… så må nyte det på bilder :op
  Hos meg var overskriften i blått…helt til jeg gikk inn for å kommentere. Da ble den grå ;o)
  Riktig god helg Lisette :o)
  Klem Susanne

  Svar
 4. Øyeblikk

  Hei på deg, sit inne på Tine K bloggen no, og der var jo dine fine bileter. Stilig! Mulig at eg er seint ute med å oppdaga dette, eg har jo hatt fire-fem veldig labre bloggemånader. Uansett, det var kjekt å sjå, var berre det eg ville skriva 😉

  Svar
 5. Silje Larsen

  så nydelig du har det hjemme, og gratulerer så mye med ny jobb..
  og bare for å ha d sagt: d fungerer veldig bra å jobbe dagtid OG ha en mann offshore 😉 forstår at d må være utrolig godt med denne forandringen.
  Ha en fortsatt fin kveld og helg. Her har kvelden gått til mgp jr med største gullet, og nå er d game of thrones tid for oss 😉
  klem

  Svar
 6. Flisan

  enig! jeg har dilla på svart, det passer så godt med svarte detaljer til et hvitt lerret og det er så fint nå som høsten er i gang.
  Du har det kjempefint hjemme elsker stilen din !
  god søndag til deg .-)

  Svar
 7. Har en drøm…

  Gratulerer med ny jobb, blir nok veldig deilig:)
  Herlig plante, og jeg DIGGER selvfølgelig puten ♥
  Skulle så gjerne hatt noen store grønne planter på gulvet her, men med en valp som spirser på ALT, så er ikke det mulig på en stund enda:))

  Ha en fin fin kveld:)

  Svar
 8. tinyurl.com

  Howdy! I could have sworn I’ve visited your blog before but after browsing
  through many of the posts I realized it’s new
  to me. Regardless, I’m definitely happy I came across
  it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

  Svar
 9. coconut oil of

  I will right away clutch your rss feed as I can not
  in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service.
  Do you’ve any? Kindly allow me understand so that
  I may subscribe. Thanks.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.