GODE VIBBER GJENNOM ENKEL MAT

7. oktober 2016

Lundborgklinikken i Stavanger / Mat og kos

SONY DSC

GODE VIBBER GJENNOM ENKEL MAT

Nå har det snart gått 2 uker siden jeg fikk et forslag til kostplan av ernæringsterapeut Malin Schefsstrøm hos Lundborgklinikken. Kostplanen er mat som er basert på lavkarbo, den er også enkel å tilberede. Jeg skal lage et eget innlegg om hva en typisk matdag da mange har spurt meg om dette. Denne kostplanen er basert på 3 dager med faste av froskost og lunsj fordelt på én uke. Den første uken var jeg endel sulten og kvalm. Det har gitt seg denne uken. Jeg merker jeg blir fortere mett, og har masse energi. Noe som er HOVEDÅRSAKEN til at jeg vil spise sunt og næringsrik. Jeg merker også stor forskjell på turbuksen min, den sitter løsere rundt lår og mage. Dette viser igjen at 80% er kosthold når det gjelder den sunne linje. Jeg skal fortelle litt hvorfor det er faste i denn kostplanen i et annet innlegg. Jeg skal høre med Malin slik at formuleringene blir riktige.

Mer info kommer om opplegget jeg følger, og mat tips.

By Lisette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.