God morgen, Norge…

29. september 2011

Mat og kos / Tanker

Hva er vell ikke bedre en strålende solskinn, en croissant og moccalatte til frokost. Kanskje ikke det du kaller en sunn frokost, men er ikke ofte jeg spiser croissant heller. Kunne ikke gå forbi disken etter jeg hadde levert Ferdinand i barnehagen. I dag har jeg bestemt meg for å slappe av hele dagen hjemme, lovet meg selv at denne permisjonen skulle jeg ta det med ro, og har vell ikke helt klart dette. Men er jo ikke for sent enda, jeg elsker og være hjemme faktiskt. Jeg trives godt i eget selskap, heldigvis fordet…og i morge får jeg 2 venninner på lunsj med deres babyer- Livet er ikke verst, dere! 

Klem fra Lisette
 
 
 

4 kommentarer til “God morgen, Norge…

  1. Frøken Fryd

    Åh, for ein herlig dag du har hatt da! Kjenner eg blir ekstra blid når det er så flott vær som i dag, kan til og med henga ut klær på snora og få dei tørre!

    Kosa deg med venninnebesøk i morgon 🙂

    Klem Eli

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.