GLOWING SKIN IS ALWAYS IN

26. februar 2018

hudpleie / Vital hudklinikk

GLOWING SKIN IS ALWAYS IN

Jada, jeg elsker hudpleie, men det gjør meg langt i fra en «sminkedukke». Jeg kan faktiskt ikke fordra for mye makeup. Når jeg tenker tilbake til ungdomsårene så brukte jeg lite ‹maling› i ansiktet da også. Dog hadde jeg en forferdelig periode der jeg brukte svart kajal rundt leppekanten. Kan du tenke deg noe så lite pent? Mine foreldre har et bilder av meg med dette, husker de dro det fram på konfirmasjonen. Herlige minner! 

Tilbake til huden. Jeg har hatt en periode med stort kviseutbrudd rundt haken. Vonde og inngrodde kviser. Lite pent og ubehagelig. Dette gjorde at jeg måtte spørre meg selv, hvor kommer disse fra? Har jeg brukt for mye virksomme kremer? Stress? Lite søvn? Kosthold? Sukkerinntak? Tipper det er en sammenheng mellom flere av dem. Jeg har fått kyndig av Vital Hudklinikk. Nå har jeg lagt om hudprogrammet mitt med masse fukt og ingen glykolsyrer for øyeblikket. Huden min trenger å roe seg helt ned før jeg introduserer de aktive ingrediensene igjen. Jeg skal bruke det nye hudprogrammet i 4 uker og håper at huden min blir bedre. Glowing skin is always in. Da kan jeg fortsette å bruke lite sminke, right. 

 

 

/Ikke sponset/

 

 

4 kommentarer til “GLOWING SKIN IS ALWAYS IN

  1. plenty of fish dating site

    Appreciating the time and effort you put into your site and in depth information you provide.
    It’s awesome to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.
    Great read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.