Gløgg i hjel…

20. desember 2012

Mat og kos

Tradisjonell gløgg får jeg fine minner fra barndommen av, og tar med meg disse minnene med en ny form for gløgg. Da jeg var innom Ostehuset i Stavanger fant jeg denne eplegløggen, den smakte nydelig varm som kald. Og flasken er jo søt i seg selv…Dagene flyr og mannen går mot snart 3 uker offshore, og krysser fingre for at han kommer hjem til juleaften. Er lei nå…Energien kommer snikende, og jeg gleder meg til og ta fatt på et nytt år. Deler med dere en sunn oppskrift også oppi alle deilige julekakene.
 
Knekkebrød:
 
4 dl havregryn
4 dl sammalt grovt rug
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 dl gresskarkjerner
1 dl sesamfrø
1/2 ts salt
1 ss honning
7 dl vann
Fredelig torsdag til deg!
 
Og vil si tusen takk for de fantastiske komentarene jeg fikk i går, jeg levde lenge på dem i går…
 
L O V E
 
Lisette
 

5 kommentarer til “Gløgg i hjel…

 1. Elisabeth

  Nå fikk jeg lyst til å bake knekkebrød igjen!
  ..er litt lei alt det søte allerede 😉
  Og den eplegløggen, elsk!

  Skapet ditt er helt nydelig. Og veggen bak fremhever
  det perfekt : ) Heldig med mannens din altså! hihi..

  Jaja, tilbake til de to febersyke her.. leiligheten ser
  ikke ut! Håper bare de blir friske til juleaften.

  Fin dag til deg,
  KLEM

  Svar
 2. Pink lady

  Hjemmelagde knekkebrød er bare sååå godt!!

  Og om jeg ikke rekker å titte innom deg igjen før julaften vil jeg ønske deg en riktig god jul!

  Juleklemmer fra Pink lady

  Svar
 3. ved siden av

  Namnam! Knekkebrød er favoritt! Særlig hjemmelaget:) liker skjærefjøla di;) …og bildene, som alltid:) takk for koselig kommentar hos meg, blir sågladsåglad;) ønsker deg en fin siste adventshelg! Klem

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.