Giveaway! Vinn 2 bøker av Berit Nordstrand

20. august 2015

Giveaway / Helse / Mat og kos

I samarbeid med Eureka Kiropraktikk så har jeg fått mulighet å gi bort 2 fantastiske bøker av lege og seksbarnsmor Berit Nordstrand. Jeg har personlig vært fan siden den føste boken hun utgav. Den 17.september skal jeg også på et foredrag av Berit Nordstrand, meld deg på HER om du bor i Stavanger. Ønsker du å vinne 2 bøker “En ny start” og barneboken “Sukkerkok i hodet” må du like siden til Eureka kiropraktikk og facebooksiden min, pluss å kommentere på dette innlegget når det er gjort. En heldig vinner trekkes den 20.september.

Vil også annonsere at Eureka kiropraktikk i Stavanger skal avholde et kostholdskurs den 28.september “En ny start”. En ny start kurs tilbys fortløpende av Eureka Kiropraktikk i samarbeid med lege Berit Nordstrand. Dette er et kurs jeg skal delta selv på, og vil blogge om ferden min på dette kurset- stay tuned!

En ny start er en metode der du lærer trinn for trinn enkle byttetriks i matveien, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Samtidig lærer du den mest effektive treningen for en sunnere kropp. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg å nå dine mål.

Kurset går over 12 uker – 6 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifiserte terapeuter. Online coaching for veiledning og motivasjon. Boken En ny start inngår som kursmateriell.

Helsesjekk, før og etter, kan du få hos oss på Eureka Kiropraktikk Stavanger.

By Lisette

8 kommentarer til “Giveaway! Vinn 2 bøker av Berit Nordstrand

 1. Cathrine W. Rørheim

  Detta hadde vært amazing å vinna ? Spesielt mtp minstegutt sin diagnose og stor omveltning i kosten. Så hadde detta vært te både ytterlig motivasjon og inspirasjon ?
  TLC fra Cathrine ?

  Svar
 2. Mette Nilsen

  Jeg har likt begge sidene siden jeg har utrolig lyst på disse bøkene slik at det blir lettere å få i seg rett næring i en travel hverdag:-)
  Hilsen Mette

  Svar
 3. Tilbaketråkk: Høsten og en lysende framtid | By Lisette

 4. Siv T Hommen

  Vil gjerne vinne disse bøkene,da jeg prøver å legge om kostholdet og være litt snillere mot kropp og sjel.Takk for alle fine ord til lærerstanden:)Hilsen en lærer!

  Svar
 5. Tilbaketråkk: EN NY START! | By Lisette

 6. Har en drøm …

  Disse bøkene hadde vært helt supert!
  Vi MÅ legge om her hjemme – med to ungdommer i hus holder det ikke med å alltid ha brus tilgjengelig, og alt for ofte ty til en Grandis i farta 🙁
  Full skjerpings har vi bestemt oss for, og da ville disse hjulpet oss i gang :))

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.