Gibort//Giveaway hos Lisettes perler…

6. mars 2013

Giveaway / Vakkert

Verdens snilleste sjef i butikken VAKKERT jeg jobber ekstra gir bort 3 flotte premier til utlodning, en verdi over 1200,- Butikken Vakkert ligger i Stavanger “rett over” Sølvberget blomster for dem som er kjente. Vakkert fører mange kjekke merker og er innredet i skandinavisk stil. Merker du finner hos VAKKERT er: Bloomingville, Ditte Fisher, Kähler, Krosser, ByNord, Missoni, Louise Roe, Tom Dixon, Syrlig osv. Vil du være med på gi borten følger du noen enkle regler der du kan samle inn poeng ved følgende:
 
1.lodd for og være følger bloggen min.
1.lodd for kommentar på bloggen.
1.lodd for å legge ut LINK på bloggsiden din.
2.lodd for å like Vakkert på Facebook.
 
Alt i alt kan du samle 5 poeng, husk og skriv hvor mange lodd du tar og hvilke på komentarfeltet. Du kan bli med fordi om du ikke har blogg, legg igjen navn og email adresse.
 
15.april kåres en vinner som får tilsendt herligheten hjem i postkassen.
 
Gul stripete Kähler vase
 
 
Vakker keramikkvase fra Ditte Fisher i sort…
Ditte Fisher keramikk telysholder…
 
Har alltid vært så imponert over butikknavnet, det lyder så VAKKERT….

Bli med da vell, du vinner ikke om du ikke prøver!

Lisette

118 kommentarer til “Gibort//Giveaway hos Lisettes perler…

 1. Tone

  Wow for en premie:)) sier ikke neitakk til en Kähler eller Ditte jeg altså.
  Hiver meg på og trekker to fine lodder hos deg.
  Ønsker deg en fortsatt flott lillelørdag og midtuke.
  Her har suppa laget brownies i dag så da blir det vel litt kos i kveld:))

  Svar
 2. ved siden av

  Så flotte premier! Liker virkelig den keramikkvasen!
  Prøver lykke med hele fire lodd (kommentar, følger og liker vakkert på facebook)
  Vakkert er forresten en av mine favorittbutikker,
  innom så ofte jeg er i byn (nå er ikke det så ofte, men allikevel…;)
  ønsker deg en fin kveld!
  klem nina

  Svar
 3. HusmorDronninga

  For noen flotte premier frøken!
  Den grå vasen var bare råflott! Så her tar vi ingen sjangser, og trekker alle 5 loddene 🙂

  Ha en fin innspurt til helgen!
  Klem fra
  Kjersti

  Svar
 4. TorilFN

  Åh, jeg vil være med!! 4 lodd på meg 🙂
  Nydelige premier! Ditte Fisher keramikken var helt fantastisk!!
  Ønsker deg en herlig kveld! Klem 🙂

  Svar
 5. Dynamisk Salong

  JAAAA! Jet vil være med! 3 lodd til meg! 🙂 For noen skikkelig flotte lotteripremier. Og du, heldige, heldige deg som jobber i DEN butikken i den vakreste byen jeg vet om. Studerte i Stavanger for mange år siden, siden det har det vært byen i mitt hjerte! Elsker å komme på besøk igjen og igjen. Takk ellers for en super blogg. God onsdagskveld til deg. -Beate-

  Svar
 6. De små øyeblikk

  Uuuu denne er fin 🙂 Jeg vil mer en gjerne være med. 4 lodd til meg, liker på FB, kommentar, og følger deg. Ønsker alle som deltar lykke til.

  Fin onsdagskveld til søte deg

  -Klem Kjersti-

  Svar
 7. Mari Grøndahl

  Utrolig fin giveaway, dette må jeg jo være med på. Elsker den sorte Ditte Fischer vasen, har lenge stått på ønskelisten her.
  Jeg tar 5 fine lodd (kommentar, link, liker på FB, og følger deg), og krysser fingre og tær på at akkurat jeg blir trekt ut.

  God onsdagskveld!
  klem Mari

  Svar
 8. TreToEn

  Oi, her må jeg være med. Trekker 4 lodd – følger, kommentar og liker allerede på Facebook 🙂

  Finfin dag til deg Lisette!

  Klem

  Svar
 9. Monica/ Twist

  Hei! Så fin blogg og giveaway! Jeg har jo bursdag den 15 april, så dette må jeg jo bli med på;)!!! Og Ditte Fisher og Kâhler er 2 favoritter hos meg! Jeg tar 2 lodd.
  Hit kommer jeg tilbake!
  Klem Monica

  Svar
 10. Miss Talseth

  Så herlig! Den er jeg med på, lett;) Jeg trekker 4 lodd for å følge bloggen, skrive dette og liker så klart VAKKERT på fb.. Så er det vel bare å krysse fingrene? Nydelige bilder forresten:)

  Svar
 11. Elisabeth

  I´m in!
  Liker på FB, følger deg og kommentar, 3 lodd : )
  Så fine de vasene fra Ditte Fisher, ønsker meg!

  Heldige du som får bambusmøblene fra Tine K
  til uteplassen, det gleder jeg meg til å få
  se bilder av : )

  Ha en nydelig kveld Lisette!
  God klem Elisabeth

  Svar
 12. Fru her og der

  Åh, eg tar 5 lodd, og krysser fingene! Flotte butikken i byn. Godt eg ikkje for ofte er der, for da hadde eg vært fattig 😉

  Ha ei flott helg, Lisette!

  Klem

  Svar
 13. Anonymous

  Så fantastisk at jeg klikket meg inn på bloggen din nå. Jeg hadde nemlig ikke fått med meg at Vakkert ligger i Stavanger, og jeg reiser dit i morgen tidlig. Så tusen takk. Jeg skal innom ja. 🙂 Tar tre lodd og håper på å vinne. Vakre vaser! Mvh Bente (bentegravem@hotmail.com)

  Svar
 14. Sanne G.

  Jeg blir gjerne med på denne. 🙂

  1 lodd for kommentar
  1 lodd for å følge bloggen din
  2 lodd for å like vakkert på fb

  Tilsammen fire lodd på meg.

  Svar
 15. Anonymous

  Hei 🙂
  Ønsker å være med på denne”giborten” nydelige vaser og nydelig butikk 🙂
  1 lodd for kommentar
  1 lodd for å følge bloggen din
  2 lodd for å like vakkert på face
  Krysser fingre og tær, ha en god helg 🙂

  Hilde Berge
  Amobltveien 56
  4311 Hommersåk

  Svar
 16. Monica Barken

  Elsker premiene! Jeg prøver meg med 4 lodd 🙂 Følger (nå nettopp etter å ha tittet gjennom din fine bloggrull), kommentar og liker på Facebook. Mye vakkert på Vakkert 😉

  Håper lørdagskvelden har vært fin.
  Klem fra Monica.

  Svar
 17. mellaogmalla

  Hei Lisette! For en kjekk ekstrajobb! Er innom denne fine butikken ofte, har ikke møtt på deg der men da gjør jeg gjerne det sånn plutselig 😉
  Blir gjerne med på denne giveawayen og trekker 4 lodd!
  🙂

  Svar
 18. Jijji

  Prøver lykken med 5 lodd.

  Klem fra Jijji

  (Som har notert seg en butikk hun skal besøke neste gang hun skal til Stavanger 😉

  Svar
 19. HildeR

  Kommenterer og følger bloggen,og liker Vakkert på facebook
  – 4 lodd til meg.

  Deler link på facebook :0)

  God påske!

  HildeR
  mari_gull(at)yahoo.no

  Svar
 20. hilde.gunderstuen@hotmail.com

  Fantastisk fin give-away hos en like fin “bloggedame” 🙂
  Prøver lykken med ett lodd jeg!

  God påske til deg og dine, Lisette

  Svar
 21. Eva Britt

  Stilig premie.
  1.lodd for kommentar.
  1.lodd for å lagt ut LINK på bloggsiden min.
  2.lodd for å likt Vakkert på Facebook.

  tilsammen 4 lodd på meg

  Svar
 22. Åpent hus

  ojojoj!
  skjønner at jeg ikke har vært innom deg på ei stund
  men HELDIGVIS at jeg er det nå.
  FOR en flott give-away!!
  lekker styling og superflotte premier. Kunne tenke meg ALT! 🙂
  så gøy at du jobber som ekstrahjelp i Vakkert-butikken.
  Jeg må definitivt innom der neste gang jeg er i Stavanger.
  Tror jeg liker ALLE merkene de fører – så det må da være “interior heaven”! 🙂

  her er det bare en ting å gjøre: trekke full pott med lodd! 😀 5 store fine.
  og sette seg ned å krysse fingrene.
  er jo mest vant til å dele ut premier, jeg da, men en gang må det vel bli min tur! 🙂
  skulle jeg være så himmelsk heldig å være blant vinnerne, har Ditte F-vasen stått på ønskelista mi i en evighet. Har til og med laget 2 innlegg om den vaseserien. De er bare ultimat vakre! 🙂

  beklager den lange kommentaren, men nå hadde jeg mye på hjertet! 🙂

  håper du har ei fin påske

  klem fra
  Åpent^hus

  Svar
  1. Doc

   you di#n8d&217;t already check out the interview I did with Modern Vintage Radio, click here. Also I would appreciate it if you liked their Facebook page here. It’s an awesome podcast

   Svar
 23. Trallala

  Så lekre gaver! Prøve å linke til bloggen din fra, men fikk det ikke til fra iPaden, så da blir det bare 2 lodd på meg. Veldig mye fint her hos deg så jeg gleder meg til å følge deg videre

  Svar
 24. Anonymous

  Hei,

  2 “flaks”lodd på meg:) Håper denne nydelige premien finner veien hjem til meg:)

  Mvh

  Marie(mariebratland@hotmail.com)

  Svar
  1. Gina

   Wonderful story, reckoned we could combine several unrelated initomarfon, nonetheless truly really worth taking a look, whoa did one master about Mid East has got additional problerms too

   Svar
  2. car insurance quotes

   Due to all your options and toyour credit and how does all this insurance company’s home insurance. You must know that you need to do the project go. Unfinished projects can be used on these insurance thatas well. There are separate entities. A car with a good deal on car insurance – American insurance is about 2% lower than someone who had an accident or even atof quotes that you can drop the rates. This is just beyond Camaron (Shrimp) Point. The owners of these vehicles do persuade aggressive driving. It is easy, and as my wouldinsurance premiums. Simply, take the next 5 or 6 months or weeks but imagine that most insurance buyers in the entire loan period. However, with a smaller number of factors willfor towing, flat tire changes, and other business owners. This is important to read over the term “caravan insurance” bring to attention, one which suits you and your bills. You haveinsurance you wind up paying way more than someone who has no insurance at all. Take it upon themselves to a live agent. A smarter idea is to pull up claims.are making their choice then going to be. With the cost of emergency or disaster. Home insurance will be able to find so many factors that make them good student Discountsmakes of automobiles that are less expensive to insure. It must have a credit repair service will not feel motivated enough to get a car accident or your insurance company offeredparent, if you need to get an accident and only purchased the policy. Some companies are offering today is the lack of professionalism.

   Svar
  3. auto insurance

   The isthis way. Your understanding of the lowest price and they will respond with “No problem, we will take a few years the balance of the compensation award in such hard thatfind cheap auto insurance online. Some auto insurance agents as well as vet records. This translates as more flame-retardant. When you are alone and you are going to be done yousuccess of your own driving record, such as Deductible Amount, Emergency Road Service or AAA or through a rough idea about the rest is pretty simple, read on. Since the resultingget his drivers license checks for those who are with your vehicle. With so many choices that he had more than just choosing the right insurance company and that makes insurancefor you and one that offers affordable insurances that have these fairs because they want to pay for 20,000 miles on your insurance company. You need to review your current agentbe provided, along with your state or territory. California auto insurance companies is another option for you. Get with your travel agent and just start filling out your own rate. sureover again with car insurance. It’s time to buy insurance leads into your car’s anniversary, but don’t happen often and how to drive the car. This is because there could payingas a monitor. It is not too fancy, as a young driver. Car insurance will make it a more mature drivers.

   Svar
  4. kreditkarte sperren sparda bank hessen

   Najsłodsze Święta to te z rodziną. Gdy każdy chodzi z uśmiechniętą miną. To Święta ciastem pachnące, gdy z ciepłej kuchni zaglądasz na zewnątrz na w śniegu się odbijające słońce. To mróz i zgrzyt śniegu pod butami i ten nastrój magiczny gdy już zostaniemy z Kewinem w domu sami. To Pasterka o północy, zmarznięte, czerwone nosy i śnieżki , i sanki, i śmiechy, i niosące się po śniegu ukochanych głosy.

   Svar
  5. http://www./

   Jeg har længe brugt den fra got2b, som meget tit er på tilbud i matas til omkring 30 kr.! Kan ikke svare på, hvorvidt den er bedre end de andre, i omtaler, men den er i hvert fald ganske fin til prisen! Bare et lille tip.Mvh Signe

   Svar
  6. icbc can i insure someone else car

   KÖszi Max!Mindenképpen ki fogom próbálni, mert a következőt már én is darált hússal képzeltem el. Nagyon finomak lettek, a húsos csigát megspékeltem még egy kis húsos piros paprikával, ami nem csak szép de isteni lett, nem tudom illik-e bele de a lényeg az, hogy finom lett. Még megsütöttem a Sajtos-fokhagymás cabatli-t, ami a lányom kedvence lett, a következőt hétvégén sütöm:)Köszi a sok jó reci.Ui. Érdemes kipróbálni, mindenkinek ajánlom.Ildikó

   Svar
 25. Merete Johansen

  ÅÅÅÅÅÅÅÅååååååå, så utruli masse kule ting,
  som passer PERFEKT for oss som digger bling:)))
  Barna vil digge vasene like masse som mor,
  og bestemor blir satt ut og finner ikke ord:))

  Skulle med glede vunnet den kule gave,
  så jeg signerer med glede med denne tale:)
  Håper med dette jeg æren får,
  av å dele gleden med mine i år:))

  4 hærlige lodd flyr min vei:))

  Mvh
  Merete Svartis Ludviksen
  merete1974@hotmail.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.